אף משתמש לא חוגג יום הולדת היום
|
ברוכים הבאים לפורום המשתמשים של נתיב.
מי האיש כתב: > [quote="רותי"][quote="איש > רגיל"][quote="רותי"][quote="איש רגיל"]איך מגדירים > שני טורים בהערות שוליים?[/quote] > ע"י הגדרת טורים בטקסט עצמו.[/quote] > סליחה, לא הבנתי.[/quote] > כשהטקסט עצמו ב-2 טורים, גם הערות השוליים ב-2, ולהיפך. > לא ידוע לי שאפשר אחרת אם לא ע"י תוסף מיוחד או בתוכנת עימוד.[/quote] > באופיס 2016 אפשר לחלק שהטקסט של המסמך עצמו יהיה טור אחד ואילו ההערות שוליים > יהיו שני טורים יש מצב לקבל הסבר איך ניתן לעשות זאת? שרק ההערות יהיו בשני טורים? [אופיס 2019] ממש חסד - עזרה גדולה עקרונית - מצאתי את זה, רק אני לא מצליח לחלק אותם אחרי שכבר הם בטור אחד
הצג: 4822 • תגובות: 6 • כתוב תגובה
[ קרא הכל ]
ירא השם כתב: > רותי כתב: > > כן כבודו כתב: > > > מה היא התוכנה הכי מומלצת לשחזור נתונים שנמחקו ? > > > אני מכיר שתי תוכנות (דלהלן) ולא מספיק מרוצה > > > התוכנות: Pandora Recovery, Recover My Files v6 > > > אודה למי שיכול להציע תוכנה טובה יותר, אבל רק מידיעה לא משמועות, > > > תודה > > > > התוכנה הטובה ביותר היא: EaseUS Data Recovery > > ניתן להוריד מכאן: > > > https://drive.google.com/uc?export=down ... rT6Cnzgr_B> > סיסמא: 1234 > > קרדיט לאתר מתמחים טופ > הסיסמא שגויה! טעות שלי. הסיסמא הנכונה: 123 (תיקנתי גם בהו [...]
הצג: 808 • תגובות: 3 • כתוב תגובה
[ קרא הכל ]
- הודעה אחרונה על ידי: רותי » כ"ג תמוז התשפ"ג, 11:45
- פורום: אופיס
וועלול כתב: > שלום וברכה, > בעבודתי אני נתקל לעתים בקובץ שערך על ידי מישהו אחר, ובו מסומן כל מקטע > ע"י חץ קטן המאפשר לצמצם או לפתוח כל קטע לעצמו. > אין לי כל צורך בכלי זה, ואין לי מושג היכן ניתן לבטל את האופציה הזו. > מישהו יוכל לעזור לי בבקשה, ולכוון אותי להגדרות של הפונקציה הזו? איך לבטל כל > מקטע כשלעצמו, ואם אפשר לבטל באופן כללי את ההגדרה הזו בכל הקובץ הנוכחי - הרי > זה משובח. > תודה רבה! אולי בחיפוש והחלפה - עוד - מיוחד - מעבר מקטע לעשות בהחלפה בכלום או בסימון פסקה ואז לעבור פסקה פסקה כדי לוודא שהמחיקה לא מחברת בין פסקאות.
הצג: 898 • תגובות: 3 • כתוב תגובה
[ קרא הכל ]
- הודעה אחרונה על ידי: רותי » כ"ג תמוז התשפ"ג, 11:10
- פורום: אופיס
BB1234 כתב: > דרוש לי קובץ XL פשוט שהטור הראשון יהיה הכנסות הטור השני הוצאות, ובטור > השלישי שיחשב אוטמטי מה היתרה. > יועיל מאוד אם יהיה אפשרות שיהיה טור נוסף ליד ההכנסות וליד ההוצאות שאוכל > לכתוב על מה יצא ועל מה נכנס. > אודה מאוד למי שיכוון אותי לכזה קובץ או יוכל יצור בשבילי כזה קובץ. העליתי לג'מבו כי א"א לצרף קבצים בפורום: https://jumbomail.me/j/cXLP9SvdmkCNYyoקרדיט לניק ראש על הכתפים מאתר פרוג
הצג: 400 • תגובות: 1 • כתוב תגובה
[ קרא הכל ]
זיכרונאי כתב: > בסוף עמוד של חיפושים לא מקבלים אפשרות למעבר לעמוד הבא, אלא מקבלים גלגל > שמתגלגל ומתגלגל עד אין סוף. לא לכולם, אצלי תקין.
הצג: 533 • תגובות: 1 • כתוב תגובה
זית כתב: > איך מעבירים מיילים שכבר נמצאים בג'ימייל לכתובת אחרת?
פותחים את המייל ממנו רוצים להעביר, לוחצים על הגלגל שיניים בצד שמאל - הגדרות. לשונית העברה ו-POP/IMAP - הוסף כתובת להעברה - מוספים את הכתובת שאליה רוצים להעביר את המיילים. מקבלים מייל למייל שנרשם בהוספה, לוחצים על הקישור לאשר, או מעתיקים את הקוד הרשום בגוף המייל לתיבת טקסט שיש בלשונית 'העברה' ליד כתובת המייל החדשה, לוחצים על 'שמור שינויים'. כשהכל שמור כמו שצריך, אמורים לראות הודעה בראש העמוד של המיילים המתריעה על מעבר כל המיילים למייל אחר. (אפשר כמובן להעביר גם רק חלק מהמיילים, מאנשי קשר מסוימים וכו').
הצג: 22449 • תגובות: 25 • כתוב תגובה
[ קרא הכל ]
- הודעה אחרונה על ידי: gotb » י"ד אייר התשפ"ג, 16:09
- פורום: תקשורת
שמחים להציג בפניכם אחרי שנה של עבודה את הטלפון הכשר דור 4 מבית קיוליקס - QLYX המותג הפופלרי במגזר החרדי. הכירו את דגם Q3-4G הכשר המתקדם.
מפרט המכשיר:
• תומך בשני כרטיסי סים ברשת הדור 4 VoLte ושיחות באיכות HD. • תומך בשיחות HD גם בדור 3!. • קליטה חזקה במיוחד עם הפתרון שלנו לפספוסי שיחות. • שקע טעינה טייפ סי Type C. • מכשיר חזק במיוחד. • סוללה עוצמתית BL-4U וניתן גם לשימוש עם סוללה של חברת PolarCell. • מסך 2.4'. • איכות שמע גבוהה ביותר. • רמקול משודרג לעומת הדור 3, עוצמתי יותר ואיכותי במיוחד. • ממשק מהיר במיוחד. • גיבוי אנשי קשר לכרטיס זיכרון + אפשרות גיבוי אוטומטי. • הקלטה + אפשרות שמירה בכרטיס זיכרון. • הקלט [...]
הצג: 840 • תגובות: 0 • כתוב תגובה
[ קרא הכל ]
לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה במחשב שלי (מחשב נייח) - בדרך כלל, כשאני נועל את המחשב שלי (מקש חלונות + L), הוא נכנס למצב נעילה/שינה (לא ברור לי מה מבין השניים, אך בכל אופן הוא לא אמור להיכבות). לאחרונה, לאחר מספר דקות מאז שאני נועל את המחשב הוא פשוט כבה מעצמו. הדבר גורם לכך שאצטרך להפעיל אותו בכל פעם מחדש, על כל המשתמע מכך - פתיחה מחדש של קבצים ותוכנות וכו'. זאת למרות שבמחשב נייח אין לי כלל ענין לכבות אותו, ואף לא לעתים רחוקות. בעבר נתקלתי בתקלה זו, אך זה הסתדר מעצמו לאחר תקופה. כרגע זה חזר, ואני די אובד עצות. למישהו פתרונים?
הצג: 559 • תגובות: 0 • כתוב תגובה
[ קרא הכל ]
- הודעה אחרונה על ידי: gotb » י"א ניסן התשפ"ג, 22:48
- פורום: תקשורת
בס"ד שלום כל מי שרוצה לחדש מכשיר טלפון / לנייד קו או להפעילקו חדש לקרת חג הפסח יכול להתקשר 0504140134 באין מענה יש להשאיר הודעה בטה הקולי עם שם ומספר טלפון לחזרה והשתדל לחזור בעזרת השם גוטליב תקשורת מספר 1 כולל משלוחים חג פסח כשר ושמח
הצג: 578 • תגובות: 0 • כתוב תגובה
סליחה על האחור בתגובה. אני רוצה להיכנס לאתר שיש לו רק חיבור באפליקציה ולא בדפדפן. אני רוצה "להתקין" כביכול אנדרואיד במחשב, כך שהוא יחשוב שזו אפליקציה. כמובן זה תלוי בכך שאוכל להתקין במחשב איזשהו רכיב שעושה אותו לטלפון נייד. וכאן השאלה הנוספת, אם יש באמת רכיב כזה, האם המחשב הנייד יוכל לשמש גם כמכשיר טלפון לשיחה רגילה? אולי זו אותה שאלה, ואולי הן 2 שאלות. תודה מראש.
הצג: 29205 • תגובות: 2 • כתוב תגובה
[ קרא הכל ]
משהוא יודע מה עם הפורום "חרדים לדעת" ?? למה הוא עדיין מושבת תקופה כל כך ארוכה
הצג: 20083 • תגובות: 3 • כתוב תגובה
יש איזשהו תוכנה חובבנית לציור ע"י בינה מלאכותית ע"י בקשות של מילים, משהו ידידותי ולא מסובך? תודה
הצג: 117581 • תגובות: 79 • כתוב תגובה
גם לי זה קורה. ואי אפשר להתחבר בחזרה, אני מופנה לדף התחברות של נתיב USA ואי אפשר ללחוץ שם על login.
הצג: 31044 • תגובות: 2 • כתוב תגובה
-
-
תמיכה טכנית - נתיב
מיועד לתמיכה בכל מה שקשור לתוכנת נתיב בלבד. שאלות הקשורות לאתרים וגלישה באתרים יש להציב בפורום המתאים
תת פורום: הכרזות
- 30 נושאים
- 19625 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי nothing
כ"ט טבת התשפ"ג, 08:30
-
-
תמיכה טכנית - אתרים
מיועד לתמיכה בכל מה שקשור לאתרי אינטרנט. גלישה באתרים, שאלות על אתרים, ודיווח על תקלות באתרים.
- 1474 נושאים
- 14141 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי רותי
כ"ג תמוז התשפ"ג, 11:05
-
-
תמיכה טכנית - כללי
מיועד לתמיכה בכל נושא אחר. בפורום זה נשתדל לעזור זה לזה בפתרון תקלות כלליות במחשב שאינם קשורות לנתיב.
תת פורומים: שאלות עמרציות, וירוסים ואבטחה
- 7798 נושאים
- 77269 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי רותי
כ' אלול התשפ"ג, 08:45
-
-
טיפים מדריכים ועצות טובות
זה המקום לתת טיפים ועצות טובות בענייני מחשבים בלבד. וכן לכתוב מדריכים לתוכנות או לפעולות שונות במחשב.
- 370 נושאים
- 5382 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי BB1234
א' חשון התשפ"ג, 01:03
-
-
ספרים וגרפיקה
פורום זה ישמש במה לעוסקים בתחום הגרפיקה ועריכת ספרים. המשתמשים בו מתבקשים להקפיד במיוחד על הכלל שלא לתת על גבי הפורום לינקים לאתרים שאינם פתוחים לכלל המשתמשים
- 1156 נושאים
- 15446 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי חד בדרא
כ"ג טבת התשפ"ג, 18:42
-
-
אופיס
בפורום זה נדון על בעיות הקשורות לתוכנת אופיס עצות מועילות פתרון שגיאות וכדו'
- 510 נושאים
- 8769 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי נתיב ישר
ו' אב התשפ"ג, 11:57
-
-
תקשורת
בפורום זה נדון על ספקיות תקשורות וספקיות אינטרנט. נדווח על מחירים של החבילות השונות או על בעיות ידועות.
- 476 נושאים
- 8458 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי gotb
י"ד אייר התשפ"ג, 16:09
-
-
הצעות ורעיונות לשיפור
בפורום זה נשמח לשמוע רעיונות לשיפור המערכת והצעות שיקלו על השימוש בתוכנה. כל רעיון והצעה יתקבלו בברכה. חשוב לנו לדעת מה דעתכם על התוכנה ובמה אנחנו יכולים לשפר.
- 249 נושאים
- 3124 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי יוסס
כ"ו אייר התש"פ, 14:14
-
-
חדשות מחשבים וטכנולוגיה
פורום זה נועד לתת מידע חדשותי בענייני מחשבים וטכנלוגיה ומהווה תחליף למידע המצוי באתרים לא כשרים עבור חברי נתיב. בפורום זה ניתן רק להגיב לאשכולות ולא לפתוח אשכולות חדשים.
- 401 נושאים
- 1775 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי יאיר
י"ח סיון התש"פ, 00:26
-
בסך הכול יש 161 משתמשים מחוברים :: 2 רשומים, אין מוסתרים ו־159 אורחים (מבוסס על משתמשים פעילים ב־15 הדקות האחרונות) מספר הגולשים הרב ביותר אי-פעם הוא 874 ב־ז' טבת התשפ"ג, 09:30 משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]
מקרא: מנהלים ראשיים, מנהלים גלובליים, צוות פיתוח
|
סך הכל
172399 הודעות בסך הכל
16054 נושאים בסך הכל
סך הכל הכרזות: 13
סך הכל נעוצים: 18
סך הכל קבצים מצורפים: 0
נושאים ליום: 3
הודעות ליום: 30
משתמשים ליום: 0
נושאים למשתמש: 6