עמוד 3 מתוך 7

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ב אלול התשע"ו, 22:51
על ידי asf
אני חוזר ושואל אולי מישהו יוכל לעזור לי הלכה למעשה:
פעלעד כתב:הסרתי והתקנתי שוב, באמצע תהליך ההתקנה כשהוא שואל שפה אני בוחר עברית וממשיך, ובכל זאת זה באנגלית, מה עושים?
[/quote]

איזה גרסה של אינדיזיין זה אמור להיות?

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ב אלול התשע"ו, 22:56
על ידי פעלעד
asf כתב:אני חוזר ושואל אולי מישהו יוכל לעזור לי הלכה למעשה:
פעלעד כתב:הסרתי והתקנתי שוב, באמצע תהליך ההתקנה כשהוא שואל שפה אני בוחר עברית וממשיך, ובכל זאת זה באנגלית, מה עושים?


איזה גרסה של אינדיזיין זה אמור להיות?[/quote]
זה מה שרותי העלתה לעיל, גירסה CS5
באמצע ההתקנה ניתן לבחור את שפת העברית, וזה אכן מה שעשיתי, אבל לא עזר. יכול להיות שקשור למחשב שהתשתית שלו בעצם אנגלית? נקנה בארה"ב.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ב אלול התשע"ו, 11:06
על ידי ישראלניו
מניסיון שלי זה בדרך כלל קשור לקובץ התקנה פגום.
לפעמים זה גם יכול לקרות מגרסה אחרת של אינדיזיין שמותקנת במחשב, שהשפה של הגרסה המתקדמת פוגעת בתוכנה האחרת.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ב אלול התשע"ו, 14:11
על ידי פעלעד
ישראלניו כתב:מניסיון שלי זה בדרך כלל קשור לקובץ התקנה פגום.
לפעמים זה גם יכול לקרות מגרסה אחרת של אינדיזיין שמותקנת במחשב, שהשפה של הגרסה המתקדמת פוגעת בתוכנה האחרת.

יכול להיות כזה דבר שמי ששלח את התוכנה אצלו זה בעברית ובדרך (באויר...) זה נפגם פתאום???

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ב אלול התשע"ו, 15:16
על ידי נשומ'ע
פעלעד כתב:יכול להיות כזה דבר שמי ששלח את התוכנה אצלו זה בעברית ובדרך (באויר...) זה נפגם פתאום???

לא נשמע כ"כ הגיוני, אבל מה שבטוח שכשאתה קונה את ההתקנה זה לא קורה...

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ב אלול התשע"ו, 17:12
על ידי שים שלום
פעלעד כתב:
ישראלניו כתב:מניסיון שלי זה בדרך כלל קשור לקובץ התקנה פגום.
לפעמים זה גם יכול לקרות מגרסה אחרת של אינדיזיין שמותקנת במחשב, שהשפה של הגרסה המתקדמת פוגעת בתוכנה האחרת.

יכול להיות כזה דבר שמי ששלח את התוכנה אצלו זה בעברית ובדרך (באויר...) זה נפגם פתאום???

לא, יכול להיות תקלה בהעלאה או בהורדה, לא באוויר

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ב אלול התשע"ו, 18:12
על ידי רותי
שים שלום כתב:
פעלעד כתב:
ישראלניו כתב:מניסיון שלי זה בדרך כלל קשור לקובץ התקנה פגום.
לפעמים זה גם יכול לקרות מגרסה אחרת של אינדיזיין שמותקנת במחשב, שהשפה של הגרסה המתקדמת פוגעת בתוכנה האחרת.

יכול להיות כזה דבר שמי ששלח את התוכנה אצלו זה בעברית ובדרך (באויר...) זה נפגם פתאום???

לא, יכול להיות תקלה בהעלאה או בהורדה, לא באוויר

מוזר. אני התקנתי מהקובץ פעמיים ואף העברתי לאחרים ללא בעיות מיוחדות.
האם יש שכן הצליחו להתקין אותה בעברית? אם לא, אנסה להעלות שוב.
למפרע, לא נורא ואפילו מומלץ להשתמש בתוכנה באנגלית (המדריכים כולם מבארים בגירסא האנגלית).

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ו אלול התשע"ו, 21:55
על ידי לזכות
שים שלום כתב:מי שרוצה מאחר שאין עברית רשמית החל מCS6 יוכל לשנות את שפת התפריטים לעברית באינדיזיין CC2015 באופן עצמאי ללא תוכנה,
אין אחריות על התוצאות, מועתק מפורום אחר
יש להיכנס לנתיב הבא:
קוד: בחר הכל
C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CC 2015\Presets\InDesign Shortcut Sets

ואז
שינוי שפה כתב:ואת השם של התקייה en_il
תשנה ל: he_il
והרי לך אינדיזיין בעברית, חוץ מכמה באגים בודדים ההההכל בסדר,
ואגב כך גם אפשר לחזור חזרה מעברית לאנגלית, אין מה לחשוש עשיתי את זה לא מעט פעמים.
בהצלחה

עשיתי כן, וזה לא הצליח, אולי חסר איזה קובץ,
אני שולח תמונה מהקבצים שיש לי בתקיה זו,
ואולי מישהו שיש לו עברית, אם חסר איזה קובץ.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ו אלול התשע"ו, 16:17
על ידי שים שלום
לזכות כתב:
שים שלום כתב:מי שרוצה מאחר שאין עברית רשמית החל מCS6 יוכל לשנות את שפת התפריטים לעברית באינדיזיין CC2015 באופן עצמאי ללא תוכנה,
אין אחריות על התוצאות, מועתק מפורום אחר
יש להיכנס לנתיב הבא:
קוד: בחר הכל
C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CC 2015\Presets\InDesign Shortcut Sets

ואז
שינוי שפה כתב:ואת השם של התקייה en_il
תשנה ל: he_il
והרי לך אינדיזיין בעברית, חוץ מכמה באגים בודדים ההההכל בסדר,
ואגב כך גם אפשר לחזור חזרה מעברית לאנגלית, אין מה לחשוש עשיתי את זה לא מעט פעמים.
בהצלחה

עשיתי כן, וזה לא הצליח, אולי חסר איזה קובץ,
אני שולח תמונה מהקבצים שיש לי בתקיה זו,
ואולי מישהו שיש לו עברית, אם חסר איזה קובץ.

מוזר, עד כה לא ראיתי מישהו שדווח על כך,
בכל אופן הנה תוכנה שתעשה זאת כמדומני
הסיסמה היא: ghostE2008
בהצלחה

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ז אלול התשע"ו, 22:59
על ידי לזכות
לצערי הרב, למרות שחילצתי את הקובץ, ולחצתי על היישום של העברית זה לא שינה לי כלום, אולי פשוט חסר לי קובץ אחד,
האם אתה יכול לבדוק בצילום מסך שהעלתי אם יש שם את כל הקבצים, או שחסר איזה קובץ?

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ז אלול התשע"ו, 06:12
על ידי שים שלום
לזכות כתב:לצערי הרב, למרות שחילצתי את הקובץ, ולחצתי על היישום של העברית זה לא שינה לי כלום, אולי פשוט חסר לי קובץ אחד,
האם אתה יכול לבדוק בצילום מסך שהעלתי אם יש שם את כל הקבצים, או שחסר איזה קובץ?

לי כבר אין את התוכנה, אולי מישהו אחר מתנדב?

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ז אלול התשע"ו, 08:30
על ידי dav1684
שים שלום כתב:לי כבר אין את התוכנה, אולי מישהו אחר מתנדב?

אני מעלה לגמבו, אבל זה גירסה שעדיין לא ניסיתי להתקין. מדובר ב CC 2015

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ז אלול התשע"ו, 14:22
על ידי חד בדרא
התוכנה לשינוי שהועלתה כאן, פועלת אך ורק על CC 2015, וכן היא פועלת אך ורק על תוכנה שהותקנה בנתיב המקורי והחוקי, שזה אומר שתוכנות שאינם חוקיות שלא הותקנו במיקום הנכון זה לא יעבוד עליהם.
[התוכנה הנ"ל משנה קובץ אחד של התוכנה לקובץ ערוך שמכיל תרגום לכל המילים בתוכנה, מי שהשתמש בזה פעם אחת יכול להעתיק ידנית את הקובץ הזה ולהעלותו כאן למי שירצה להחליף אצלו ידני]

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ז אלול התשע"ו, 01:09
על ידי אברכון
מנסה להתקין את מה שהעלתה רותי
וזה מה שהוא מראה לי בסוף ונתקע..
אשמח לדעת מה פשר ההודעה ומה אני אמור לעשות..
תודה
2.PNG


‏‏לכידה.PNG

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ז אלול התשע"ו, 06:11
על ידי שים שלום
אברכון כתב:מנסה להתקין את מה שהעלתה רותי
וזה מה שהוא מראה לי בסוף ונתקע..
אשמח לדעת מה פשר ההודעה ומה אני אמור לעשות..
תודה
2.PNG


‏‏לכידה.PNG

זה נראה שניסית להתקין כשאקרובט היה פתוח, סגור אותו ונסה שוב

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ז אלול התשע"ו, 11:50
על ידי asf
שים שלום כתב:
אברכון כתב:מנסה להתקין את מה שהעלתה רותי
וזה מה שהוא מראה לי בסוף ונתקע..
אשמח לדעת מה פשר ההודעה ומה אני אמור לעשות..
תודה
2.PNG


‏‏לכידה.PNG

זה נראה שניסית להתקין כשאקרובט היה פתוח, סגור אותו ונסה שוב


ולא רק זו, רק גם לחצו על cancel (שזו ביטול) במקום על continue (שזו המשך)

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ח אלול התשע"ו, 22:19
על ידי אברכון
מצורף סרטון מה עשיתי בדיוק
מי שיכול להסביר לי מה לא טוב ומה הוא אומר...
תודה
אינזין.wmv

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ח אלול התשע"ו, 08:36
על ידי רותי
אברכון כתב:מצורף סרטון מה עשיתי בדיוק
מי שיכול להסביר לי מה לא טוב ומה הוא אומר...
תודה

הקובץ חולץ לפני ההתקנה?

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ח אלול התשע"ו, 09:07
על ידי מאיר-נתיב
אברכון כתב:מצורף סרטון מה עשיתי בדיוק
מי שיכול להסביר לי מה לא טוב ומה הוא אומר...
תודה
אינזין.wmv

רותי כתב:
אברכון כתב:מצורף סרטון מה עשיתי בדיוק
מי שיכול להסביר לי מה לא טוב ומה הוא אומר...
תודה

הקובץ חולץ לפני ההתקנה?

כפי שזה נראה בסרטון אז כן, מה שנראה לי שכנראה איזו תוכנה שרצה באותו זמן מפריעה להתקנה, תפעיל המחשב מחדש (זה מה שהוא אומר-להפעיל מחדש) ותנסה להתקין שוב.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ח אלול התשע"ו, 10:57
על ידי ישראלניו
תפעיל את המחשב במצב בטוח, ותנתק את האנטי וירוס לפני ההתקנה.