עמוד 5 מתוך 7

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ו חשון התשע"ז, 13:18
על ידי dav1684
אחת שאלתי כתב:בכל העמודים שיש בהם רקע על כל העמוד זה העמודים של שמות הפרקים יש את הבעיה הזו, ומה הכוונה להכניס פנימה את הרקע בלי ללחות על CTRL האם להקטין אותו?

אתה יכול להעלות צילום מסך?
(לגבי CTRL, הכוונה שאתה משנה את גודל התיבה ללא שינוי של גודל התמונה, משהו דומה ל-CROP)

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ו חשון התשע"ז, 15:39
על ידי אחת שאלתי
מצורף צילום מסך של הבעיה.
תודה רבה,

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ו חשון התשע"ז, 16:21
על ידי dav1684
אחת שאלתי כתב:מצורף צילום מסך של הבעיה.
תודה רבה,

התכוונתי לצילום מסך של אינדזיין.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ו חשון התשע"ז, 17:20
על ידי אחת שאלתי
מצורף, תודה רבה.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ו חשון התשע"ז, 17:52
על ידי רותי
לדעתי הבעיה בסגירת הקובץ. אפשר צילום מסך של הסגירה והגדרותיה?

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ז חשון התשע"ז, 22:42
על ידי dav1684
אחת שאלתי כתב:מצורף, תודה רבה.

באמת קצת קשה להבין מה הבעיה כאן. אבל אתה עובד במצב תצוגה Preview, שהוא מסתיר הרבה פרטים.
יתכן שאם תשנה למצב Normal (שזה גם מצב מומלץ לעבודה), תראה משהו שלא ראיתה קודם.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ז חשון התשע"ז, 22:58
על ידי רותי
dav1684 כתב:באמת קצת קשה להבין מה הבעיה כאן. אבל אתה עובד במצב תצוגה Preview, שהוא מסתיר הרבה פרטים.
יתכן שאם תשנה למצב Normal (שזה גם מצב מומלץ לעבודה), תראה משהו שלא ראית קודם.

למה כ"כ ארוך כשאפשר בלחיצת כפתור אחת? (W)
אמנם מסיט את נושא השאלה, אך הקיצור הזה חוסך זמן רב! ואחד השימושיים ביותר!!

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ז חשון התשע"ז, 23:04
על ידי dav1684
רותי כתב:
dav1684 כתב:באמת קצת קשה להבין מה הבעיה כאן. אבל אתה עובד במצב תצוגה Preview, שהוא מסתיר הרבה פרטים.
יתכן שאם תשנה למצב Normal (שזה גם מצב מומלץ לעבודה), תראה משהו שלא ראית קודם.

למה כ"כ ארוך כשאפשר בלחיצת כפתור אחת? (W)

אני אף פעם לא משתמש במצב Preview, לכן לא זכרתי. בד"כ אני עושה Shift+W.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ז חשון התשע"ז, 23:38
על ידי אחת שאלתי
מה אמור להיות ההגדרה בסגירה, בEXPORT ל-PDF?
כי זה לצלם כמה שלבים במסך.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ז חשון התשע"ז, 23:41
על ידי אחת שאלתי
בנוסף, מצב העבודה אצלי הוא לא PREVIEW אלא SLUG.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ז חשון התשע"ז, 23:50
על ידי רותי
אחת שאלתי כתב:בנוסף, מצב העבודה אצלי הוא לא PREVIEW אלא SLUG.

עכשיו כבר לא צריך שום צילום מסך. יש לבטל את הslug מהמסמך ולשמור.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ז חשון התשע"ז, 00:12
על ידי אחת שאלתי
בסדר תודה רבה, אבל כדי להעשיר את הידע שלי, מה זה אומר מצב SLUG?

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: ט"ז חשון התשע"ז, 09:18
על ידי dav1684
אחת שאלתי כתב:בסדר תודה רבה, אבל כדי להעשיר את הידע שלי, מה זה אומר מצב SLUG?

זה שטח שמיועד להערות למדפיס (או ליוצר עצמו) בקשר למסמך, ואינו מודפס בד"כ.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ז חשון התשע"ז, 14:02
על ידי כן כבודו
פתחתי אינדזיין c55 בעברית, עשיתי קובץ>מיקום> בחרתי שם קובץ>הגדרתי סגנון חדש בעת התנגשות ושאר ההגדרות ובסוף הוא מעתיק רק את דף השער של הקובץ בלא שום מילים כלל
מדוע

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ח חשון התשע"ז, 20:58
על ידי רותי
כן כבודו כתב:פתחתי אינדזיין c55 בעברית, עשיתי קובץ>מיקום> בחרתי שם קובץ>הגדרתי סגנון חדש בעת התנגשות ושאר ההגדרות ובסוף הוא מעתיק רק את דף השער של הקובץ בלא שום מילים כלל
מדוע

אם מייבאים מקובץ אילוס' או פוטו' יש אפשרות לסמן את כל הדפים לייבוא (ברירת המחדל היא הדף הראשון בלבד).

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ט חשון התשע"ז, 22:44
על ידי כן כבודו
תודה רבה
מדובר ב Adobe InDesign CS5, אני יוצר מסמך חדש של 250 עמודים (גם ביצירת מסמך של עמוד 1 אותם תוצאות) ובאמצעות מיקום אני פותח קובץ של וורד והוא מעתיק רק את הדף השער (באופן חלקי)
מדוע, ואיך משנים את זה
תודה

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ט חשון התשע"ז, 23:09
על ידי רותי
ואין שום פלוס אדום למטה?
אולי תעלו צילום מסך של הגדרות המיקום וצילום מסך של התוכנה עצמה?

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ט חשון התשע"ז, 23:57
על ידי כן כבודו
איני יודע לאיזה פלוס אדום הכוונה, אולי למציין שגיאות מסמך
העלתי כמה צילומי מסך
תודה
הגדרות מסמך.JPG
הגדרות צור מסמך חדש

הגדרות יבוא-מיקום.JPG
הגדרות של יבוא- מיקום

חלון אחרי יבוא.JPG
מראה החלון אחר גמר היבוא

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ט חשון התשע"ז, 01:07
על ידי dav1684
כן כבודו כתב:איני יודע לאיזה פלוס אדום הכוונה, אולי למציין שגיאות מסמך
העלתי כמה צילומי מסך
תודה

כשאתה מייבא קובץ וורד אתה יוצר תיבת טקסט. אם יש כמות טקסט רבה, למטה יהיה סמל של פלוס אדום, המסמל שיש לחבר תיבה זו לתיבות נוספות שלשם יגלוש טקסט העודף.

Re: תוכנת אינדיזיין

הודעהפורסם: י"ט חשון התשע"ז, 01:22
על ידי רותי
בכל מקרה הפלוס איננו, משום שאין במסמך שגיאות.
מה קורה אם מסמנים "מסגרת מאסטר לטקסט" ויוצרים קובץ בן עמוד אחד?
ואם גם זה לא עזר- אז אולי הבעיה בקובץ הוורד?
(סתם עצה טובה: לבטל את המרכאות הטיפוגרפיות)