עמוד 4 מתוך 4

Re: קוד לכיבוי בלוטוס

הודעהפורסם: י"ב סיון התשע"ז, 00:18
על ידי dudi050
פישל כתב:
מאיר-נתיב כתב:
dudi050 כתב:ניסית לכבות ולהדליק את האוזניה - לאפס ולאחמ"כ לעשות את כל הנ"ל

איפסתי את המכשיר, הדלקתי, הדלקתי את האוזניה, מישהו המליץ לי לשנות לה שם, גם זה עשיתי (לחבר למכשיר סמארטפון ושם לשנות שם).
כלום לא עזר...

ישנה תקלה נפוצה במכשירי הנוקיה הכשרים שלאחר ההתאמה של האוזניה למכשיר היא מתנתקת לאחר זמן ולא ניתן להתאים ‏אותה שוב.‏
בעז"ה מצאתי דרך לגשת ולחבר שוב את האוזניות בלוטוס במכשירי נוקיה ‏C2‎‏ ו 208 הכשרים
א. ליזום שיחה (לקל קו או קול הלשון וכדו') ותוך כדי השיחה להקליט את השיחה ומיד להפסיק, תוכ"ד שהרשמקול עובד ללחוץ ‏אפשרויות>אתחול, יש שלוש אפשרויות לבחור את האחרון שהוא בחירת מיקום ידני, לבחור את תיקית 'קובצי מוזיקה'.‏
ב. לחזור להקלטה ולהקליט לכל הפחות 5 שניות ולצאת מההקלטות.‏
ג. להכנס לנגן דרך הקיצור דרך באנשי קשר (‏rtsp:/‎‏) אפשרויות>מעבר לתפריט מדיה>כל השירים>, לבחור קובץ ולהפעילו.‏
ד. לאחר מכן ללחוץ אפשרויות>‏BIuetooeh‏>התקני מותאמים> לבחור את ההתקן הרצוי‏
שימו לב יתכן שהוא לא יתן לכם להתחבר להתקן מיד, ותצטרכו ללחוץ על הבלוטוס לחיצה ארוכה כדי לעשות חיפוש, ואז להתאים ‏אותו עם הפלאפון.‏
בהצלחה.‏
אשמח לקבל תגובה ממי שניסה ולא הצליח.‏

אני ניסיתי ולא הצליח לגבי א. אין אפשרויות בהקלטה.... ולדעתי לא צריך לבחור שם זה נכנס אוטומטי
לגבי ג. ב208 אין אפשרויות בנגן המוזיקה רק אפשרות של השתקת שמע

Re: קוד לכיבוי בלוטוס

הודעהפורסם: י"ב סיון התשע"ז, 18:19
על ידי פישל
לגבי ג. 208 צודק אח"כ שמתי לב שבאמת שם אין את ההגדרות האלה
אך לגבי א. כמדומה שלולי הבחירה הידנית הברירת מחדל הוא בקובץ של ההקלטות ולא בקובץ של קבצי מוזיקה של הנגן (אני מדבר על C2)

Re: קוד לכיבוי בלוטוס

הודעהפורסם: י"ב סיון התשע"ז, 20:48
על ידי dudi050
פישל כתב:לגבי ג. 208 צודק אח"כ שמתי לב שבאמת שם אין את ההגדרות האלה
אך לגבי א. כמדומה שלולי הבחירה הידנית הברירת מחדל הוא בקובץ של ההקלטות ולא בקובץ של קבצי מוזיקה של הנגן (אני מדבר על C2)

אתה צודק אבל לי אין אפשרויות בהקלטה

Re: קוד לכיבוי בלוטוס

הודעהפורסם: י"ג סיון התשע"ז, 18:59
על ידי פישל
dudi050 כתב:
פישל כתב:לגבי ג. 208 צודק אח"כ שמתי לב שבאמת שם אין את ההגדרות האלה
אך לגבי א. כמדומה שלולי הבחירה הידנית הברירת מחדל הוא בקובץ של ההקלטות ולא בקובץ של קבצי מוזיקה של הנגן (אני מדבר על C2)

אתה צודק אבל לי אין אפשרויות בהקלטה

אם יש לך C2 איו מצב שאין לך אפשרויות בהקלטה, אולי אתה מנסה תוך כדי שההקלטה פועלת, נסה להפסיק את ההקלטה ואז תראה בצד שמאל אפשרויות, בהצלחה.

Re: קוד לכיבוי בלוטוס

הודעהפורסם: י"ג סיון התשע"ז, 20:05
על ידי dudi050
פישל כתב:
dudi050 כתב:
פישל כתב:לגבי ג. 208 צודק אח"כ שמתי לב שבאמת שם אין את ההגדרות האלה
אך לגבי א. כמדומה שלולי הבחירה הידנית הברירת מחדל הוא בקובץ של ההקלטות ולא בקובץ של קבצי מוזיקה של הנגן (אני מדבר על C2)

אתה צודק אבל לי אין אפשרויות בהקלטה

אם יש לך C2 איו מצב שאין לך אפשרויות בהקלטה, אולי אתה מנסה תוך כדי שההקלטה פועלת, נסה להפסיק את ההקלטה ואז תראה בצד שמאל אפשרויות, בהצלחה.

אני לא רואה

Re: קוד לכיבוי בלוטוס

הודעהפורסם: ט"ז תמוז התשע"ח, 17:29
על ידי א פיינער איד
פישל כתב:
מאיר-נתיב כתב:
dudi050 כתב:ניסית לכבות ולהדליק את האוזניה - לאפס ולאחמ"כ לעשות את כל הנ"ל

איפסתי את המכשיר, הדלקתי, הדלקתי את האוזניה, מישהו המליץ לי לשנות לה שם, גם זה עשיתי (לחבר למכשיר סמארטפון ושם לשנות שם).
כלום לא עזר...

ישנה תקלה נפוצה במכשירי הנוקיה הכשרים שלאחר ההתאמה של האוזניה למכשיר היא מתנתקת לאחר זמן ולא ניתן להתאים ‏אותה שוב.‏
בעז"ה מצאתי דרך לגשת ולחבר שוב את האוזניות בלוטוס במכשירי נוקיה ‏C2‎‏ ו 208 הכשרים
א. ליזום שיחה (לקל קו או קול הלשון וכדו') ותוך כדי השיחה להקליט את השיחה ומיד להפסיק, תוכ"ד שהרשמקול עובד ללחוץ ‏אפשרויות>אתחול, יש שלוש אפשרויות לבחור את האחרון שהוא בחירת מיקום ידני, לבחור את תיקית 'קובצי מוזיקה'.‏
ב. לחזור להקלטה ולהקליט לכל הפחות 5 שניות ולצאת מההקלטות.‏
ג. להכנס לנגן דרך הקיצור דרך באנשי קשר (‏rtsp:/‎‏) אפשרויות>מעבר לתפריט מדיה>כל השירים>, לבחור קובץ ולהפעילו.‏
ד. לאחר מכן ללחוץ אפשרויות>‏BIuetooeh‏>התקני מותאמים> לבחור את ההתקן הרצוי‏
שימו לב יתכן שהוא לא יתן לכם להתחבר להתקן מיד, ותצטרכו ללחוץ על הבלוטוס לחיצה ארוכה כדי לעשות חיפוש, ואז להתאים ‏אותו עם הפלאפון.‏
בהצלחה.‏
אשמח לקבל תגובה ממי שניסה ולא הצליח.‏

גאוני ביותר....

Re: קוד לכיבוי בלוטוס

הודעהפורסם: ט"ז תמוז התשע"ח, 17:36
על ידי א פיינער איד
dudi050 כתב:
פישל כתב:
dudi050 כתב:
פישל כתב:לגבי ג. 208 צודק אח"כ שמתי לב שבאמת שם אין את ההגדרות האלה
אך לגבי א. כמדומה שלולי הבחירה הידנית הברירת מחדל הוא בקובץ של ההקלטות ולא בקובץ של קבצי מוזיקה של הנגן (אני מדבר על C2)

אתה צודק אבל לי אין אפשרויות בהקלטה

אם יש לך C2 איו מצב שאין לך אפשרויות בהקלטה, אולי אתה מנסה תוך כדי שההקלטה פועלת, נסה להפסיק את ההקלטה ואז תראה בצד שמאל אפשרויות, בהצלחה.

אני לא רואה

שים לב !
ההקלטה צריכה להיות פחות מ 3 שניות !!!