עמוד 4 מתוך 5

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ט"ז אלול התש"ע, 17:42
על ידי העוזר
דבר ראשון אולי התקלה בתשתית,

אני סבלתי מאד בתקופה האחרונה מניתוקים חוזרים ונשנים מידי פעם, התלוננתי בבזק והפנו אותי לקחת מודם חדש, ומאז שהחלפתי, אפי' לא ניתוק 1!

חשוב לי לציין שנתנו לי את המודם החדש של חברת d-link, (לא אלחוטי!!!!) והוא עושה רושם אמין ביותר...

חוץ מזה, אני לא מחובר אליהם בספק אלא ל- 014, שהם נקראים הרבה יותר יציבים!

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ל' חשון התשע"א, 01:19
על ידי שמואל
שבוע טוב שי,
האשכול עדיין רלוונטי?

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ל' חשון התשע"א, 01:23
על ידי s_h
תמיד

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ל' חשון התשע"א, 16:15
על ידי שמואל
יש לי תשתית +ספק+טלפון של 012 ותוכנת נתיב.
הכול עובד יופי ב"ה.

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ט' כסלו התשע"א, 09:26
על ידי nadela
קווי הטלפון בביתי מחוברים ל012, וקו האיטרנט שלי הי' מחובר דרך נתיב, מיום היכנסו לביתי, ואין שום בעיות
מה שכן שמאז שהגדילו לי את החיבור מחיבור של 1.5 לחיבור של 2.5, לא אירעו קריסות כמעט אף פעם, מה שכן הי' קורה קודם לעתים,

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ל' כסלו התשע"א, 11:19
על ידי ניצוצות
גם אנחנו משתמשים עם הקו של 012 לשיחות.
אנחנו התחברנו אליהם עוד לפני שהיה לנו נתיב, אז יכול להיות שבגלל זה הם לא אמרו לנו שאי אפשר.

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: י"ח אייר התשע"א, 16:16
על ידי rashbi
האם קו של 012 + וראטור של בזק + וספק 012 + נתיב זה יעבוד חלק?
או שכדאי גם לקחת מודם של 012 שנותנים לי בחינם בגלל ותק?

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: י"ח אייר התשע"א, 18:08
על ידי אלא
שכחתי לגמרי מהאשכול.
לי יש ספק 012 וטלפון שלהם, וכמובן גם נתיב.

ללא בעיות.

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ד' סיון התשע"א, 00:16
על ידי irus
אני מנוי על אינטרנט 012 ועל הטלפון שלהם 072 ועל נתיב, והכל עובד מצוין.

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ד' סיון התשע"א, 14:43
על ידי אברהם - תמיכה טכנית
(אתמול) לקוחה חדשה בנתיב שיש לה 012: התומך טכני של 012 אמר לי שנתיב לא עובד עם 012
אני: אל תגידי לו ששמים את נתיב על המחשב שלכם
(היום) המחשב מנותב והכל עובד פיקס....

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ד' סיון התשע"א, 18:52
על ידי מוסיקאית
irus כתב:אני מנוי על אינטרנט 012 ועל הטלפון שלהם 072 ועל נתיב, והכל עובד מצוין.




כמוני כמוך. ספק וקו טלפון 012 הכל עובד מעולה ויותר מזה!

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ה' סיון התשע"א, 22:20
על ידי ידיעון
החברות מבינים כסף
אם יסבירו להם שאם 012 לא עובד עם נתיב הציבו רמתנתק מהם
תראה פתאום שזה כן עובד רק עם 012
חבל שכל פעם זה עולה מחדש נמאס מהם,

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ה' סיון התשע"א, 00:26
על ידי פשטות
כנראה שיש סף של טמטום שגם כסף לא מבינים...

s_h כתב:
581";p="16806 כתב:גם אני דברתי עם 012 ואמרו לי שאין לי אפשרות להצטרף לקו הטלפון שלהם היות ויש לי על המחשב את תוכנת נתיב. צריך לבדוק את הענין.


כשתומך טכני של חברה אומר משפט כזה אני חושש שאולי הוא מתאים לעבוד יותר במטבח או בסניף דואר כממיין מכתבים.

מאז שעברנו להשתמש בנט ובמייל, כל מדביקי הבולים נעשו מובטלים, אז לקחו אותם כטכנאי אינטרנט והחזירו אותם לשירות הדואר שלנו מהדלת האחורית...

זה המחיר של התחרות.

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: י"ב אלול התשע"א, 02:23
על ידי חסידה
יש לי קו טלפון לפני שהתחברנו לנתיב {לא היה לנו צורך באינטרנט התחברנו לנתיב והכל ממש בסדר.
רק שהאינטרנט די איטי אמרו לנו שזה בגלל הקו טלפון.

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: י"ז אלול התשע"א, 09:40
על ידי nachman
לי יש תשתית של הוט וספק של 012 + טלפון שלהם. ויש לי נתיב וזה עובד בסדר. חוץ מזה שלפעמים הגלישה איטית מאד.

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: י"ח אב התשע"ב, 12:47
על ידי סאם
אני לא מבין גדול בחיבורי אינטרנט
אני רק יכתוב מה עשיתי והאם זה עוזר לך.
אני הייתי מחובר לתוכנת נתיב וחיבור לאינטרנט וטלפון של 012
לאחרונה ביקשתי שיחברו אותי גם לשרת של נתיב.
היה קצת בעיות וכרגע הם טוענים שאני מחובר לשרת של נתיב
והכל עובד כשורה
אני לא יודע איך אני יכול לדעת אם אני מחובר לשרת של נתיב או של 012
בברכה
שמעון

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: כ"ב אב התשע"ב, 21:31
על ידי ברג
בקיצור, רציתי לשאול כיום שאני מחובר לנתיב ולספק 018 של נתיב, האם אני יכול לעשות קו טלפון של נטווזין, 012, ועוד חברות, האם הספק של נתיב 018 יתן לי קו טלפון גם של חברה אחרת

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ב' תמוז התשע"ד, 15:13
על ידי ארוןספרים
s_h כתב:תמיד

עדיין?

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: ה' תמוז התשע"ד, 19:33
על ידי 5713491
אני יש לי נתיב וקו 012 כ3-4 חודשים ולא היה לי שום בעיות

Re: דרושים משתמשים לקוחות 012 המחוברים לקו הטלפון של 012

הודעהפורסם: כ"ג תמוז התשע"ד, 15:20
על ידי שים שלום
היה לי ספק-נתיב-קו:012 והלך יופי,
אגב השירות שלהם הוא הכי גרוע שיש