אני מנסה להפעיל את המדפסת/ סורק, ולהפתעתי מופיע לי הסמליל הזה ומרכז ההפעלה של הסורק לא מופעל
בכניסה דרך מנהל ההתקנים הוא כן נפתח בדרך ארוכה...
מה עושים?
מנהל: מפקח
אישאחד כתב:אני מנסה להפעיל את המדפסת/ סורק, ולהפתעתי מופיע לי הסמליל הזה ומרכז ההפעלה של הסורק לא מופעל
מה עושים?
dav1684 כתב:אישאחד כתב:אני מנסה להפעיל את המדפסת/ סורק, ולהפתעתי מופיע לי הסמליל הזה ומרכז ההפעלה של הסורק לא מופעל
מה עושים?
מידע שאני מצאתי אומר, שיש איזה בעיה עם flash player מתחילת 2021, וזה מה שתוכנה אומרת לך. באיזה תוכנת מדפסת אתה משתמש? אולי כדאי להתקין גירסה יותר חדשה?
צדיק כתב:dav1684 כתב:אישאחד כתב:אני מנסה להפעיל את המדפסת/ סורק, ולהפתעתי מופיע לי הסמליל הזה ומרכז ההפעלה של הסורק לא מופעל
מה עושים?
מידע שאני מצאתי אומר, שיש איזה בעיה עם flash player מתחילת 2021, וזה מה שתוכנה אומרת לך. באיזה תוכנת מדפסת אתה משתמש? אולי כדאי להתקין גירסה יותר חדשה?
אולי תחכים אותי מה קשור תוסף של הדפדפן להגדרות מדפסת?
צדיק כתב:אולי תחכים אותי מה קשור תוסף של הדפדפן להגדרות מדפסת?
dav1684 כתב:צדיק כתב:אולי תחכים אותי מה קשור תוסף של הדפדפן להגדרות מדפסת?
עכשיו אני כן יגיד לך. התוכנה של מדפסת לא עולה, על כן עולה אשף פתרונות של HP (או שהוא מעלה אותו לבד כי התבלבל בקיצורי דרך). אשף זה משתמש ב Flash, כפי שמצוי בהרבה תוכנות מסוג זה. כל השאר תבין לבד.
אישאחד כתב:dav1684 כתב:צדיק כתב:אולי תחכים אותי מה קשור תוסף של הדפדפן להגדרות מדפסת?
עכשיו אני כן יגיד לך. התוכנה של מדפסת לא עולה, על כן עולה אשף פתרונות של HP (או שהוא מעלה אותו לבד כי התבלבל בקיצורי דרך). אשף זה משתמש ב Flash, כפי שמצוי בהרבה תוכנות מסוג זה. כל השאר תבין לבד.
אז תכל'ס מה עושים?
אישאחד כתב:מדפסת hp דגם f2400
אישאחד כתב:הוא עושה את כל ההתקנה ובסוף כותב שאפליקציה זו אינה יכולה לפעול במכשיר זה...
dav1684 כתב:אישאחד כתב:הוא עושה את כל ההתקנה ובסוף כותב שאפליקציה זו אינה יכולה לפעול במכשיר זה...
תמחק את Bing bar
אישאחד כתב:dav1684 כתב:אישאחד כתב:הוא עושה את כל ההתקנה ובסוף כותב שאפליקציה זו אינה יכולה לפעול במכשיר זה...
תמחק את Bing bar
מה זה ואיפה זה
אישאחד כתב:dav1684 כתב:אישאחד כתב:הוא עושה את כל ההתקנה ובסוף כותב שאפליקציה זו אינה יכולה לפעול במכשיר זה...
תמחק את Bing bar
מה זה ואיפה זה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים