עמוד 1 מתוך 1

עכבר אלחוטי

הודעהפורסם: ט"ו טבת התשע"ח, 20:55
על ידי פרידה
יש לי עכבר אלחוטי של HP שמתחבר עם צ'ופצי'ק ב-USB
בפעם הראשונה הוא התחבר והותקן ועבד מצוין ומהפעם השניה הוא מתחבר ומותקן אך לא עובד
השאלה היא איך מגדירים שהוא יעבוד?
תודה רבה

Re: עכבר אלחוטי

הודעהפורסם: ט"ז טבת התשע"ח, 22:11
על ידי פעלעד
פרידה כתב:יש לי עכבר אלחוטי של HP שמתחבר עם צ'ופצי'ק ב-USB
בפעם הראשונה הוא התחבר והותקן ועבד מצוין ומהפעם השניה הוא מתחבר ומותקן אך לא עובד
השאלה היא איך מגדירים שהוא יעבוד?
תודה רבה

אני קניתי לפני מספר שבועות עכבר אלחוטי יקר ב80 ש"ח וגם לי קרה שעבד פעם אחת ואח"כ הפסיק, החזרתי לחנות והביאו לי אחר, פשוט העכבר לא היה תקין.
כנראה אותו סיפור אצלך.

Re: עכבר אלחוטי

הודעהפורסם: ט"ז טבת התשע"ח, 23:36
על ידי פרידה
פעלעד כתב:
פרידה כתב:יש לי עכבר אלחוטי של HP שמתחבר עם צ'ופצי'ק ב-USB
בפעם הראשונה הוא התחבר והותקן ועבד מצוין ומהפעם השניה הוא מתחבר ומותקן אך לא עובד
השאלה היא איך מגדירים שהוא יעבוד?
תודה רבה

אני קניתי לפני מספר שבועות עכבר אלחוטי יקר ב80 ש"ח וגם לי קרה שעבד פעם אחת ואח"כ הפסיק, החזרתי לחנות והביאו לי אחר, פשוט העכבר לא היה תקין.
כנראה אותו סיפור אצלך.

אני אבל רואה אותו מותקן
לכידה.PNG
חוצמזה קניתי את זה אצל איזה רוכל.....

Re: עכבר אלחוטי

הודעהפורסם: ט"ז טבת התשע"ח, 00:22
על ידי פעלעד
פרידה כתב:
פעלעד כתב:
פרידה כתב:יש לי עכבר אלחוטי של HP שמתחבר עם צ'ופצי'ק ב-USB
בפעם הראשונה הוא התחבר והותקן ועבד מצוין ומהפעם השניה הוא מתחבר ומותקן אך לא עובד
השאלה היא איך מגדירים שהוא יעבוד?
תודה רבה

אני קניתי לפני מספר שבועות עכבר אלחוטי יקר ב80 ש"ח וגם לי קרה שעבד פעם אחת ואח"כ הפסיק, החזרתי לחנות והביאו לי אחר, פשוט העכבר לא היה תקין.
כנראה אותו סיפור אצלך.

אני אבל רואה אותו מותקן
לכידה.PNG
חוצמזה קניתי את זה אצל איזה רוכל.....

כמובן שזה מופיע במחשב, כי הבעיה לא במחשב אלא זו בעיה פיזית בעכבר עצמו.
וכמדומני שענית לבד את התשובה: שקנית אצל איזה רוכל (או נוכל...) :oops:

Re: עכבר אלחוטי

הודעהפורסם: ט"ז טבת התשע"ח, 00:47
על ידי לזכות
לפני שזורקים את העכבר, קודם יש לבדוק שאכן הלחצן של העכבר מופעל, או שהבטריה במקומה, וגם שהלחצן שמפעיל את העכבר דלוק.
וגם כדאי לעשות הפעלה מחדש של המחשב.

Re: עכבר אלחוטי

הודעהפורסם: ט"ז טבת התשע"ח, 07:04
על ידי מאיר-נתיב
לזכות כתב:לפני שזורקים את העכבר, קודם יש לבדוק שאכן הלחצן של העכבר מופעל, או שהבטריה במקומה, וגם שהלחצן שמפעיל את העכבר דלוק.
וגם כדאי לעשות הפעלה מחדש של המחשב.

אם זה הגיע מה(נ)רוכל עם סוללה, הייתי מחליף סוללה לטובה יותר לפני שזורקים לפח את העכבר...

Re: עכבר אלחוטי

הודעהפורסם: י"ז טבת התשע"ח, 23:22
על ידי אריה ענק משער האריות
ממליץ להסיר את התקנת העכבר, יתכן שבהתקנה החדשה יסתדר הענין

Re: עכבר אלחוטי

הודעהפורסם: י"ז טבת התשע"ח, 00:02
על ידי פרידה
אריה ענק משער האריות כתב:ממליץ להסיר את התקנת העכבר, יתכן שבהתקנה החדשה יסתדר הענין

איפה מסרים את ההתקנה?
נראה לי שכל פעם זה מתקין מחדש.

Re: עכבר אלחוטי

הודעהפורסם: י"ז טבת התשע"ח, 00:46
על ידי רמי
לוח הבקרה /עכבר/בהגדרות התקן/
שם יש אפשרות הסר התקן (יתכן שזה נמצא בלשונית מאפיינם)

Re: עכבר אלחוטי

הודעהפורסם: י"ז טבת התשע"ח, 02:19
על ידי פרידה
רמי כתב:לוח הבקרה /עכבר/בהגדרות התקן/
שם יש אפשרות הסר התקן (יתכן שזה נמצא בלשונית מאפיינם)

כפי שאמרתי הוא נראה לי מותקן כל פעם מחדש. הנה עכשיו זה לא מחובר אז לא רואים
2.PNG

בכל אופן תודה רבה