א פיינער איד כתב:וכמו"כ אם אפשר לעשות קיצור שאני לוחץ על קובץ מסויים לחיצה ימנית ושם יהיה אפשרות לשלוח את הקובץ במייל
נראה לי שיש אפשרות כזאת ב"שלח אל" נמען דואר
כמו כך יש את האופציה של כווץ ושלח בדוא"ל
א פיינער איד כתב:וכמו"כ אם אפשר לעשות קיצור שאני לוחץ על קובץ מסויים לחיצה ימנית ושם יהיה אפשרות לשלוח את הקובץ במייל
רמי כתב:א פיינער איד כתב:וכמו"כ אם אפשר לעשות קיצור שאני לוחץ על קובץ מסויים לחיצה ימנית ושם יהיה אפשרות לשלוח את הקובץ במייל
א פיינער איד כתב:רמי כתב:א פיינער איד כתב:וכמו"כ אם אפשר לעשות קיצור שאני לוחץ על קובץ מסויים לחיצה ימנית ושם יהיה אפשרות לשלוח את הקובץ במייל
תודה !!!
הוא שולח את זה לאאוטלוק ואני משתמש בג'ימייל
רמי כתב:א פיינער איד כתב:רמי כתב:א פיינער איד כתב:וכמו"כ אם אפשר לעשות קיצור שאני לוחץ על קובץ מסויים לחיצה ימנית ושם יהיה אפשרות לשלוח את הקובץ במייל
תודה !!!
הוא שולח את זה לאאוטלוק ואני משתמש בג'ימייל
מה זה משנה תרשום שם לאן לשלוח והוא ישלח כמו כן אתה יכול להגדיר את כתובת המייל שלך בגימייל באוטלוק
א פיינער איד כתב:קיבלתי מייל, אין לי זמן להתעסק איתו עכשיו, אני מעוניין לקבל עליו תזכורת (ולא כמו bananatag ששולח שוב את המייל)
תודה !
פרידה כתב:א פיינער איד כתב:קיבלתי מייל, אין לי זמן להתעסק איתו עכשיו, אני מעוניין לקבל עליו תזכורת (ולא כמו bananatag ששולח שוב את המייל)
תודה !
בקרוב (בעדכונים הבאים) יהיה כזה דבר מובנה בתוך ג'ימייל.
א פיינער איד כתב:פרידה כתב:א פיינער איד כתב:קיבלתי מייל, אין לי זמן להתעסק איתו עכשיו, אני מעוניין לקבל עליו תזכורת (ולא כמו bananatag ששולח שוב את המייל)
תודה !
בקרוב (בעדכונים הבאים) יהיה כזה דבר מובנה בתוך ג'ימייל.
יש !!!! :D :D
מתי זה אמור לקרות ?
א פיינער איד כתב:מה עוד יהיה שם ?
פרידה כתב:א פיינער איד כתב:מה עוד יהיה שם ?
אמרו לי שהיה על זה השבוע כתבה ב"יתד נאמן"
אולי באמת מישהו יעלה את זה?
תודה רבה!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־51 אורחים