לזכות כתב:מאד יפה, יש משהו אחד שאני לא מצליח למצוא, היכן אפשר להכנס למצוא את אנשי הקשר.
רמי כתב:לזכות כתב:מאד יפה, יש משהו אחד שאני לא מצליח למצוא, היכן אפשר להכנס למצוא את אנשי הקשר.
נכון מאד
אך תוכל למצוא את אנשי הקשר ב-Google Apps (הסמל של קוביה הונגרית ) למטה "בעוד" אפשר לגרור לחלונית למעלה
הבוס הגדול כתב:רמי כתב:לזכות כתב:מאד יפה, יש משהו אחד שאני לא מצליח למצוא, היכן אפשר להכנס למצוא את אנשי הקשר.
נכון מאד
אך תוכל למצוא את אנשי הקשר ב-Google Apps (הסמל של קוביה הונגרית ) למטה "בעוד" אפשר לגרור לחלונית למעלה
אז כבר בגירסה הקודמת זה היה יותר נוח...
taim כתב:אצלי זה לא מופיע בגלגל שיניים!
מי יכול לעזור לי למצוא?
פרידה כתב:בכתבה כתוב על כזה דבר:
מצב חשאי חדש. אם תשלחו מייל "חשאי", הנמען לא יוכל לשלוח אותו לאחרים, להעתיק, להוריד או להדפיס אותו. אפשר גם להגדיר זמן מסוים שבו יפוג תוקפו של המייל והוא יימחק מעצמו. לפי גוגל, הדבר יעיל לצורך שיגור אינפורמציה רגישה ופרטית (כמובן – זה לא מבטיח במאה אחוז פרטיות והגנה על מידע, שכן תמיד הצד השני יכול להעתיק את תוכן המייל בדרכים אחרות, כמו צילום המסך).
מישהו יודע איך עושים זאת??
תודה רבה!!
רותי כתב:פרידה כתב:בכתבה כתוב על כזה דבר:
מצב חשאי חדש. אם תשלחו מייל "חשאי", הנמען לא יוכל לשלוח אותו לאחרים, להעתיק, להוריד או להדפיס אותו. אפשר גם להגדיר זמן מסוים שבו יפוג תוקפו של המייל והוא יימחק מעצמו. לפי גוגל, הדבר יעיל לצורך שיגור אינפורמציה רגישה ופרטית (כמובן – זה לא מבטיח במאה אחוז פרטיות והגנה על מידע, שכן תמיד הצד השני יכול להעתיק את תוכן המייל בדרכים אחרות, כמו צילום המסך).
תודה רבה!!
כפי שניתן לראות בתמונה- עדיין לא מופיע בג'ימייל ישראל :(
פרידה כתב:רותי כתב:פרידה כתב:בכתבה כתוב על כזה דבר:
תודה רבה!!
כפי שניתן לראות בתמונה- עדיין לא מופיע בג'ימייל ישראל :(
מתי יהיה בישראל????
ובכלל איך הגעתם לתמונה? (שאני לא מבין מה כתוב שם... :o :( :D )
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים