הבוס הגדול כתב:פרידה כתב:הבוס הגדול כתב:לי זה לא עובד.
גם כשאאוטלוק דלוק?
כן, גם כשאאוטלוק דולק.
מוזר!
אם עשית כמו בסרטון. זה אמור לעבוד!
אולי תנסה שוב, מחדש?
הבוס הגדול כתב:פרידה כתב:הבוס הגדול כתב:לי זה לא עובד.
גם כשאאוטלוק דלוק?
כן, גם כשאאוטלוק דולק.
הבוס הגדול כתב:הסרטון יפה, כל הכבוד !
עדיין לא עובד לי. אך יתכן שהאאוטלוק שלי לא עובד טוב.
אולי מישהו עם אאוטלוק יכול לעדכן האם זה אכן עובד טוב?
הבוס הגדול כתב:טוב, חברים, לאחר דין ודברים, אולי מישהו עם אאוטלוק מתנדב לבדוק את העניין?
עוד נקודה מוזרה, שכשאני מנסת להתחבר לאאוטלוק מהדפדפן הוא בכלל לא מזהה את כתובת המייל שלי !
הבוס הגדול כתב:לאחר נסיונות חוזרים, בדקתי וראיתי שאם אני מגדיר שכאשר אני מקבל מייל ובשורת הנושא יהיה לדוגמא המילה מתנה אז השולח יקבל מייל חוזר מותאם אישית, זה עובד רק אם השולח כותב את המילה "מתנה" עם גרשיים לפני ואחרי ! וזה כיוון שכאשר אני מגדיר איזה מילה אני רוצה שתהיה כתובה בשורת הנושא, אני כותב שם מתנה, אך כשאני מאשר לו שזה המילה שאני רוצה שתהי הכתובה אני רואה שהוא כותה אותה עם גרשיים.
כיצד משנים את זה???
מאיר-נתיב כתב:הבוס הגדול כתב:לאחר נסיונות חוזרים, בדקתי וראיתי שאם אני מגדיר שכאשר אני מקבל מייל ובשורת הנושא יהיה לדוגמא המילה מתנה אז השולח יקבל מייל חוזר מותאם אישית, זה עובד רק אם השולח כותב את המילה "מתנה" עם גרשיים לפני ואחרי ! וזה כיוון שכאשר אני מגדיר איזה מילה אני רוצה שתהיה כתובה בשורת הנושא, אני כותב שם מתנה, אך כשאני מאשר לו שזה המילה שאני רוצה שתהי הכתובה אני רואה שהוא כותה אותה עם גרשיים.
כיצד משנים את זה???
טעות היא בידך, הגרשיים זה לא מה שחייב להיות, זה ההגדרה בלבד,תנסה לשלוח מייל עם המילה מתנה ללא גרשיים ותראה שהיא יעשה מה שביקשת...
הבוס הגדול כתב:מאיר-נתיב כתב:הבוס הגדול כתב:לאחר נסיונות חוזרים, בדקתי וראיתי שאם אני מגדיר שכאשר אני מקבל מייל ובשורת הנושא יהיה לדוגמא המילה מתנה אז השולח יקבל מייל חוזר מותאם אישית, זה עובד רק אם השולח כותב את המילה "מתנה" עם גרשיים לפני ואחרי ! וזה כיוון שכאשר אני מגדיר איזה מילה אני רוצה שתהיה כתובה בשורת הנושא, אני כותב שם מתנה, אך כשאני מאשר לו שזה המילה שאני רוצה שתהי הכתובה אני רואה שהוא כותה אותה עם גרשיים.
כיצד משנים את זה???
טעות היא בידך, הגרשיים זה לא מה שחייב להיות, זה ההגדרה בלבד,תנסה לשלוח מייל עם המילה מתנה ללא גרשיים ותראה שהיא יעשה מה שביקשת...
צודק, מאיר, לא יודע למה זה היה לי ככה בהתחלה
הבוס הגדול כתב:מכירים את הפרסומים "שלח מייל לכתובת X עם הכותרת "צירוף"" = ואז מקבלים אוטומטי מייל חוזר עם העניין הרלוונטי.
איך יוצרים כזה דבר?
בני כתב:הבוס הגדול כתב:מכירים את הפרסומים "שלח מייל לכתובת X עם הכותרת "צירוף"" = ואז מקבלים אוטומטי מייל חוזר עם העניין הרלוונטי.
איך יוצרים כזה דבר?
מה זה עושה ?
מישהו כתב:אפשר לעשות את זה בג'ימייל!!!
- להיכנס להגדרות, ולהחליף שפה לאנגלית
- להיכנס שוב להגדרות, ובכרטיסיית Advanced להפוך את האפשרות Canned Messages לפעילה, ולהחזיר את השפה לעברית.
עכשיו נוספה אפשרות אחרי כתיבת הודעה, להפוך אותה ל"תגובה מוכנה מראש".- בשלב הבא יוצרים מסנן שכל מייל עם מילה מסוימת בכותרת יקבל את התגובה האמורה.
- להיכנס שוב להגדרות, ובכרטיסיית Advanced להפוך את האפשרות Canned Messages לפעילה, ולהחזיר את השפה לעברית.
עכשיו נוספה אפשרות אחרי כתיבת הודעה, להפוך אותה ל"תגובה מוכנה מראש".- בשלב הבא יוצרים מסנן שכל מייל עם מילה מסוימת בכותרת יקבל את התגובה האמורה.
הבוס הגדול כתב:מישהו כתב:אפשר לעשות את זה בג'ימייל!!!
למה אני לא מוצא את האופציה Canned Messages ?
פרידה כתב:(אגב, אצלי קוראים לאפשרות Canned Responses )
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים