עמוד 1 מתוך 1

שינוי חיבור מחשב מוויפיי לקווי ומציבורי לביתית

הודעהפורסם: ז' אדר התשע"ט, 14:41
על ידי הבוס הגדול
שלום חברים!
המחשב שלי מוגדר כעת כמחובר לרשת ציבורית, והוא מתחבר דרך הוויפיי.
אם אני מנתק את הוויפיי ומחבר אותו בחוט לראוטר הוא לא מצליח להתחבר לרשת, כי כנראה הוא מוגדר רק לוויפיי ולא להתחברות קווית.
הביעה היא שאני רוצה ליצור למחשב הזה רשת ביתית, והמחשב הזה מוגדר כמחובר לרשת ציבורית (וברשת ציבורית אין אפשרות ליצור קבוצה ביתית...), לדעתי זה בגלל שהוא מחובר בוויפיי ולא בחיבור קווי.
לכן אני רוצה לשנות את החיבור שלו שהוא יתחבר בחיבור קווי ולא דרך הוויפיי.
איך משנים את זה?
תודה רבה!

Re: שינוי חיבור מחשב מוויפיי לקווי ומציבורי לביתית

הודעהפורסם: ז' אדר התשע"ט, 14:59
על ידי לזכות
הבוס הגדול כתב:שלום חברים!
המחשב שלי מוגדר כעת כמחובר לרשת ציבורית, והוא מתחבר דרך הוויפיי.
אם אני מנתק את הוויפיי ומחבר אותו בחוט לראוטר הוא לא מצליח להתחבר לרשת, כי כנראה הוא מוגדר רק לוויפיי ולא להתחברות קווית.
הביעה היא שאני רוצה ליצור למחשב הזה רשת ביתית, והמחשב הזה מוגדר כמחובר לרשת ציבורית (וברשת ציבורית אין אפשרות ליצור קבוצה ביתית...), לדעתי זה בגלל שהוא מחובר בוויפיי ולא בחיבור קווי.
לכן אני רוצה לשנות את החיבור שלו שהוא יתחבר בחיבור קווי ולא דרך הוויפיי.
איך משנים את זה?
תודה רבה!

לא בטוח שיש לזה קשר, פשוט תנתק את הויפי, ואז תראה שהוא מחובר לקווי.

Re: שינוי חיבור מחשב מוויפיי לקווי ומציבורי לביתית

הודעהפורסם: ז' אדר התשע"ט, 15:04
על ידי הבוס הגדול
לזכות כתב:
הבוס הגדול כתב:שלום חברים!
המחשב שלי מוגדר כעת כמחובר לרשת ציבורית, והוא מתחבר דרך הוויפיי.
אם אני מנתק את הוויפיי ומחבר אותו בחוט לראוטר הוא לא מצליח להתחבר לרשת, כי כנראה הוא מוגדר רק לוויפיי ולא להתחברות קווית.
הביעה היא שאני רוצה ליצור למחשב הזה רשת ביתית, והמחשב הזה מוגדר כמחובר לרשת ציבורית (וברשת ציבורית אין אפשרות ליצור קבוצה ביתית...), לדעתי זה בגלל שהוא מחובר בוויפיי ולא בחיבור קווי.
לכן אני רוצה לשנות את החיבור שלו שהוא יתחבר בחיבור קווי ולא דרך הוויפיי.
איך משנים את זה?
תודה רבה!

לא בטוח שיש לזה קשר, פשוט תנתק את הויפי, ואז תראה שהוא מחובר לקווי.

ברור שניסיתי. לא עוזר.

Re: שינוי חיבור מחשב מוויפיי לקווי ומציבורי לביתית

הודעהפורסם: ז' אדר התשע"ט, 15:10
על ידי לזכות
הבוס הגדול כתב:
לזכות כתב:
הבוס הגדול כתב:שלום חברים!
המחשב שלי מוגדר כעת כמחובר לרשת ציבורית, והוא מתחבר דרך הוויפיי.
אם אני מנתק את הוויפיי ומחבר אותו בחוט לראוטר הוא לא מצליח להתחבר לרשת, כי כנראה הוא מוגדר רק לוויפיי ולא להתחברות קווית.
הביעה היא שאני רוצה ליצור למחשב הזה רשת ביתית, והמחשב הזה מוגדר כמחובר לרשת ציבורית (וברשת ציבורית אין אפשרות ליצור קבוצה ביתית...), לדעתי זה בגלל שהוא מחובר בוויפיי ולא בחיבור קווי.
לכן אני רוצה לשנות את החיבור שלו שהוא יתחבר בחיבור קווי ולא דרך הוויפיי.
איך משנים את זה?
תודה רבה!

לא בטוח שיש לזה קשר, פשוט תנתק את הויפי, ואז תראה שהוא מחובר לקווי.

ברור שניסיתי. לא עוזר.

זה לא בעיה בין רשת ביתית לציבורית, בחיבור קווי, זה צריך להתחבר מיד גם בלי הגדרות. תנסה מחשב אחר, אם הוא כן מתחבר.
יתכן שיש איזה בעיה אחרת.

Re: שינוי חיבור מחשב מוויפיי לקווי ומציבורי לביתית

הודעהפורסם: ז' אדר התשע"ט, 15:12
על ידי הבוס הגדול
או קיי, זה מה ששאלתי, מה הבעיה האחרת...

Re: שינוי חיבור מחשב מוויפיי לקווי ומציבורי לביתית

הודעהפורסם: ז' אדר התשע"ט, 15:16
על ידי לזכות
הבוס הגדול כתב:או קיי, זה מה ששאלתי, מה הבעיה האחרת...

תבדוק אם במחשב אחר זה עובד, אם לא, יש לגלוש לתוך הראוטר, ושם להגדירו.

Re: שינוי חיבור מחשב מוויפיי לקווי ומציבורי לביתית

הודעהפורסם: ז' אדר התשע"ט, 15:18
על ידי הבוס הגדול
מחשב אחר עובד מצויין גם בחיבור הקווי לבד, וזה אומר שזה לא הגדרה בראוטר, כי א"כ גם המחשב השני היה מתחבר לי רק בוויפיי ולא היה בחיבור הקווי לבד.

Re: שינוי חיבור מחשב מוויפיי לקווי ומציבורי לביתית

הודעהפורסם: ז' אדר התשע"ט, 15:25
על ידי לזכות
תבדוק אם מקום הכנסת החוט תקין, כי בדרך כלל רשת קוית, נקלט מהר יותר מוויפי.

Re: שינוי חיבור מחשב מוויפיי לקווי ומציבורי לביתית

הודעהפורסם: ח' אדר התשע"ט, 21:22
על ידי הבוס הגדול
שלום חברים!
המחשב שלי מחובר לרשת דרך וויפיי.
אם אני מנתק את הוויפיי ומחבר אותו בחוט לראוטר הוא לא מצליח להתחבר לרשת, כי כנראה הוא מוגדר רק לוויפיי ולא להתחברות קווית.
לכן אני רוצה לשנות את החיבור שלו שהוא יתחבר בחיבור קווי ולא דרך הוויפיי.
איך משנים את זה?
החוט תקין לגמרי, ובחיבור למחשב אחר הוא עובד מצויין. גם השקע במחשב לא נראה לי בעייתי, אעפ"י שאת זה אין לי כ"כ דרך לדעת...
המטרה שלי היא ליצור למחשב הזה רשת ביתית, והמחשב הזה מוגדר כמחובר לרשת ציבורית (וברשת ציבורית אין אפשרות ליצור קבוצה ביתית...), לדעתי זה בגלל שהוא מחובר בוויפיי ולא בחיבור קווי.
תודה רבה!

Re: שינוי חיבור מחשב מוויפיי לקווי ומציבורי לביתית

הודעהפורסם: ט' אדר התשע"ט, 00:00
על ידי כן כבודו
תבדוק בהגדרות מתאם, אם המתאם של הקווי זמין (ותקין), נסה לראות גם במרכז הרשת והשיתוף (כמו בווינדוס 7, קיים למזלינו עדיין גם בווינדוס 10) מה קורה שם,

Re: שינוי חיבור מחשב מוויפיי לקווי ומציבורי לביתית

הודעהפורסם: ט' אדר התשע"ט, 00:21
על ידי הבוס הגדול
כן כבודו כתב:תבדוק בהגדרות מתאם, אם המתאם של הקווי זמין (ותקין), נסה לראות גם במרכז הרשת והשיתוף (כמו בווינדוס 7, קיים למזלינו עדיין גם בווינדוס 10) מה קורה שם,

הגדרות מתאם היכן זה?
יש לי ווינדוס 7 ולא 10 .... ועכ"פ במרכז הרשת והשיתוף יש הרבה דברים, ניסתי לשחק קצת ללא הצלחה אני לא יודע במה הבעיה.

Re: שינוי חיבור מחשב מוויפיי לקווי ומציבורי לביתית

הודעהפורסם: ט' אדר התשע"ט, 00:36
על ידי כן כבודו
הבוס הגדול כתב:
כן כבודו כתב:תבדוק בהגדרות מתאם, אם המתאם של הקווי זמין (ותקין), נסה לראות גם במרכז הרשת והשיתוף (כמו בווינדוס 7, קיים למזלינו עדיין גם בווינדוס 10) מה קורה שם,

הגדרות מתאם היכן זה?
יש לי ווינדוס 7 ולא 10 .... ועכ"פ במרכז הרשת והשיתוף יש הרבה דברים, ניסתי לשחק קצת ללא הצלחה אני לא יודע במה הבעיה.

זה אמור להיות בצד ימין במרכז הרשת, אבל תעשה חיפוש בשורת החיפוש של התחל, בווינדוס 7 זה עדיין קיים וזה הכי פשוט למצוא,