בטחון כתב:היתה לי תוכנה לקריאת PDF בשם ABBYY התוקף שלה פג והיא הפסיקה לפעול, רציתי לפנות מקום ומחקתי את הקבצים, מאז קופצת לי הודעה מידי פעם, אני לא מבין מה היא אומרת ואיך מטפלים בה, אשמח לעזרת העוזרים המתנדבים, תזכו למצוות!!!
נ.ב. מצורף קובץ צילום מסך של ההודעה.
באיזו תוכנה אתה משתמש כעת לקריאת PDF?
כפי שזה נראה הבעיה היא שעדיין מוגדר שתוכנת ABBYY היא זאת שאמורה לקרוא את קבצי PDF, וכל פעם שאתה מנסה לפתוח קובץ קופצת הודעה, עליך להגדיר תוכנה אחרת שתקרא את הקבצים.
אם אכן זו הבעיה, תעמוד על קובץ PDF, עכבר ימיני "פתח באמצעות" "בחירת תכנית ברירת מחדל" ותבחר תכנית כגון Adobe Reader וכו', תדאג שיהיה V ב"השתמש תמיד בתכנית שנבחרה לפתיחת קבצים מסוג זה" ואישור.
לכאורה הבעיה תיעלם, אם לא, עליך להתקין שוב את התוכנה ABBYY ולהסיר אותה שוב על ידי REVO ולדאוג שיסיר הכל וינקה כל העקבות של התוכנה ואז לעשות מה שכתבתי לעיל, להגדיר תכנית ברירת מחדל.
בהצלחה!