מנהל: מפקח
רמי כתב:אשמח לקבל את מספר הטלפון של מצות פאר
תודה רבה
הבוס הגדול כתב:אשמח לקבל את מספר הטלפון + הכתובת אם אפשר, של הרשת החדשה חסידיש בבית שמש, או בשאר הארץ
תודה
פרידה כתב:הבוס הגדול כתב:אשמח לקבל את מספר הטלפון + הכתובת אם אפשר, של הרשת החדשה חסידיש בבית שמש, או בשאר הארץ
תודה
אולי זה:
פעלעד כתב:האם יש למשרדי חברה קדישא הר המנוחות מספר טל' או מייל בו ניתן לברר בקלות על מיקום קבר בהר המנוחות?
והאם זה משרד אחד לכל ההר או שזה מחולק למשרדים שונים?
רמי כתב:פעלעד כתב:האם יש למשרדי חברה קדישא הר המנוחות מספר טל' או מייל בו ניתן לברר בקלות על מיקום קבר בהר המנוחות?
אין מידע כללי צריך להתקשר לחברא קדישא שאצלה נקבר הנפטר.
פעלעד כתב:רמי כתב:פעלעד כתב:האם יש למשרדי חברה קדישא הר המנוחות מספר טל' או מייל בו ניתן לברר בקלות על מיקום קבר בהר המנוחות?
אבל מדובר בנפטר שאין לי שום מידע עליו, אפילו לא שנת פטירה מדוייקת, רק שנפטר בערך לפני 40 או 50 שנה וקבור בהר המנוחות, זהו.
אין פתרון איך למצוא את הקבר?
(אולי לפנות לר' דוד קלצקין...)
מלך זקן וכסיל כתב:פעלעד כתב:רמי כתב:פעלעד כתב:האם יש למשרדי חברה קדישא הר המנוחות מספר טל' או מייל בו ניתן לברר בקלות על מיקום קבר בהר המנוחות?
אבל מדובר בנפטר שאין לי שום מידע עליו, אפילו לא שנת פטירה מדוייקת, רק שנפטר בערך לפני 40 או 50 שנה וקבור בהר המנוחות, זהו.
תנסה בחסידים ובפרושים.
מלך זקן וכסיל כתב:פעלעד כתב:רמי כתב:פעלעד כתב:האם יש למשרדי חברה קדישא הר המנוחות מספר טל' או מייל בו ניתן לברר בקלות על מיקום קבר בהר המנוחות?
תנסה בחסידים ובפרושים.
רמי כתב:זה שלשת החברות קדישא האשכנזיות שאני זוכר שיש בירושלים
ואולי זה חברה קדישא - קהילת ירושלים
02-6252281
פעלעד כתב:רמי כתב:זה שלשת החברות קדישא האשכנזיות שאני זוכר שיש בירושלים
ואולי זה חברה קדישא - קהילת ירושלים
02-6252281
תודה על העבודה וההשקעה!!!
לשלושתם יש חלקות בהר המנוחות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים