מנהל: מפקח
פרנוסה כתב:בס"ד
מישהו יודע למה התוכנה לא מעדכנת את ההסטוריה?
אין עוד מלבדו כתב:פרנוסה כתב:בס"ד
לי זה עובד מצוין
תנסה ללחוץ על F5
אין עוד מלבדו כתב:פרנוסה כתב:בס"ד
לי זה עובד מצוין
תנסה ללחוץ על F5
אישאחד כתב:כ שאני לוחץ על עדכן היסטוריה הוא מוחק אחורה עד ה23/9
פרנוסה כתב:בס"ד
בן חורין כתב:
אז למה זה לא נפתח לי?
בן חורין כתב:
אז למה זה לא נפתח לי?
s_h כתב:בניתי תוכנה שנותנת התראות על צבע אדום בזמן אמת. כאשר מתחילה התראה ביישוב כל שהוא מוקפצת על המסך הודעה ומושמע צליל צבע אדום.
את התוכנה ניתן להוריד מכאן:
red_color/red_color.exe
כאשר ייצא עדכון התוכנה תעדכן את עצמה לבד.
ניתן להגיע לחלון ההגדרות על ידי לחיצה ימנית על הסמל ליד השעון.
ניתן לדעת את מספר המרחב של העיר שלכם על ידי לחיצה על "חפש את המרחב שלי" בחלון ההגדרות.
או בקובץ הבא:
כל הערה והארה שיש לכם נא כתבו לי על מנת שנפיק את מירב התועלת ממנה
אם אתם נתקלים בבעיות עם אווסט פעלו לפי ההוראות הבאות:
viewtopic.php?style=1&p=103961#p103961
לא מומלץ לסמן את אופציית העידכונים האוטומטיים כאשר אווסט מותקנת.
היסטוריית גירסאות:טקסט מוסתר:
עודכנה גירסה 1.0.1.56
תיקונים:
עדכוני אזורי התראה לפי השינויים שבוצעו לאחרונה על ידי פיקוד העורף
תיקונים שונים
שימו לב. במערכת הגיבוי הזמנים לא מידיים אלא יש פער של כ 6 שניות מרגע ההתרעה עד שהיא מוכנסת למערכת הגיבוי ולכן במקרה של שימוש במערכת הגיבוי ההתרעה טיפה מאחרת (השעה של ההתרעה כן תואמת לזמן ההתרעה הנכון) אבל לפחות היא מופיעה.
הערות:
א. בגלל בעיות במנגנון העדכון כעת כברירת מחדל לא מתבצע עדכון אוטומטי אלא רק מוצגת על המסך הודעה שיש עדכון ובלחיצה על אישור יפתח הדף להורדת התוכנה. אם העדכון עבד לכם עד עכשיו בלי בעיות תוכלו לסמן בהגדרות לקבל עדכונים אוטומטית.
ב. אם הגדרתם מרחב אישי כאשר תהיה התראה במרחב שלכם תושמע התראה שונה ומלחיצה יותר על מנת שתדעו שזה נוגע אליכם.
ג. כאשר מגדירים התראה רק במרחב האישי התראות חזותיות מופיעות מכל הארץ דהיינו החלון הקופץ. אבל צליל התראה מושמע רק על המרחב האישי. אם לא מגדירים מושמע צליל התראה על כל הארץ ורק אם הוגדר מרחב אישי מושמע צליל מיוחד בעת התרעה במרחב האישי.
ד. מומלץ שלא לבחור מנגינות ארוכות אלא קבצי צליל באורך של כ 5 שניות. ניתן לבחור רק קבצים מסוג mp3 או wav. אבל מומלץ יותר לבחור בקבצים בפורמט wav.
ה. כברירת מחדל מופיע רק רצף של ערים. אם רוצים לראות את זה בפורמט הישן יש לסמן בחלון ההגדרות לראות את שמות המרחבים.
iad כתב:רציתי לשאול האם התוכנה של שי הורן עובדת או לא.
אצלי היא פשוט לא עובדת ולא מקפיצה התראות, למרות שכשאני נכנס ומרענן היסטוריה מהרשת אני רואה אזעקות אחרונות.
s_h כתב:היא לא עובדת. נדרש לעשות בה שינוי על מנת שהיא תעבוד. יצא עדכון בקרוב בע"ה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים