מנהל: מפקח
davidr כתב:מתי התלבטתם לאחרונה האם הנמען אליו שלחתם את ההודעה קרא אותה או שמא מונחת היא עדיין בקרן זוית?
אם זה קורה לכם מידי פעם ואתם משתמשים בדואר ג'ימייל או בדואר שיושב על שרתי גוגל (למשל דואר בסיומת kavnaki או enativ) הפתרון דלהלן הוא בשבילכם.
לפניכם הצעדים אחד אחרי השני:
א) כדי להנות מהשרות עליכם להשתמש בדפדפן כרום, מכיון שממילא הוא מהדפדפנים הטובים בשוק אם לא הטוב שבהן אז זו לא בעיה.
ב) הורידו את הקובץ המצורף להודעה זו ושמרו אותו.
ג) לחצו על לחצן הפסים בצד השמאלי של שורת הכתובת בכרום, בחרו בכלים נוספים ואז בהרחבות.
ד) פתחו את התיקיה בה נשמר הקובץ שהורדנו, וגררו אותו לתוך חלון התוספים, הדפדפן יבקש רשות להתקין את ההרחבה ויעשה זאת.
ה) כעת יפתח לפניכם דף לבחירת חשבון המייל ואז תתבקשו לאשר את הגישה לפרטיכם. (במידה והאתר נחסם שלחו בקשת פתיחה לנתיב האתר יאושר אוטמטית מיידית)
לאחר שבצענו את הנ"ל הכל מוכן!!!
שלחו מייל למי שתחפצו, פתחו את לשונית דואר יוצא בג'ימייל ותגלו בשורת ההודעה וי ירוק שמציין שההודעה נשלחה לשרתי גוגל. ברגע שההודעה תפתח על ידי הנמען יופיע לצידו וי ירוק נוסף.
ברגע שמצאנו 2 ויים ירוקים ליד ההודעה בידוע שהנמען פתח אותה.
בהצלחה.
davidr כתב:אל תדאג לא יכולים לעשות כלום מלבד לקבל את פרטי החשבון - הכתובת וכדומה.
davidr כתב:לא זה מציג שתי ויים כשנקרא זה בדוק.
פעלעד כתב:davidr כתב:לא זה מציג שתי ויים כשנקרא זה בדוק.
כשאני נכנס להגדרות של זה, אני יכול לראות שם רשימה של כל ההודעות ששלחתי מאז שהתקנתי את התוכנה. (וזה די מפחיד, כי הוא לא ביקש ממני סיסמה, ונראה כאילו אנשים אחרים יכולים לראות גם...)
אבל מה שמשונה, שבהגדרות של "אימייל שנקראו" כתוב לי שאין לי עדיין שירות מעקב אם המיילים נקראו או לא, ואני מבין שאכן לכן לא מופיע לי ווי ירוק נוסף אחרי שנקראו.
מה אני יכיול לעשות?
עסקן כתב:א. נוסף לי ב'כתוב הודעה' הסימון הזה:
האם אני צריך ללחוץ עליו לפני שליחת מייל, ואם לא - אז למה הוא נועד?
ב. כשאני שולח הודעה אני מקבל את החלון הזה:
מה הוא אומר?
ג. איך זה אמור להיראות? - עם ווים ירוקים? איפה? זה מה שמופיע לי:
תודה מראש
עסקן כתב:א. נוסף לי ב'כתוב הודעה' הסימון הזה:
האם אני צריך ללחוץ עליו לפני שליחת מייל, ואם לא - אז למה הוא נועד?
ב. כשאני שולח הודעה אני מקבל את החלון הזה:
מה הוא אומר?
ג. איך זה אמור להיראות? - עם ווים ירוקים? איפה? זה מה שמופיע לי:
תודה מראש
שים שלום כתב:תודה רבה,
זה מהחנות?
עסקן כתב:הוי הראשון עובד לי, אבל השני לא - שלחתי לחבר והוא פתח ומופיע רק וי אחד.
חזור אל טיפים מדריכים ועצות טובות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים