מנהל: מפקח
meir165 כתב:האם יש אפשרות להתנתק מהשירות?,
ושימחקו אותי בכלל מהם?
אלן כתב:לBB1234 - יש תוסף אחר שמתאים דווקא לאאוטלוק, איני משתמש של אאוטלוק וזכורני שבגלל זה רציתי לעבור לשימוש בו. חפש אותו
ושנית אני שואל על תוסף המדובר פה- הורדתי והתקנתי בהצלחה, ולשם בדיקה שלחתי דוא"ל לכתובת שלי בוואלה ו V אחד נעשה ירוק
ופתחתי שם הדוא"ל שקיבלתי והV השני לא נעשה ירוק, מי יכול לעזור?
תודה
ישראלניו כתב:אלן כתב:לBB1234 - יש תוסף אחר שמתאים דווקא לאאוטלוק, איני משתמש של אאוטלוק וזכורני שבגלל זה רציתי לעבור לשימוש בו. חפש אותו
ושנית אני שואל על תוסף המדובר פה- הורדתי והתקנתי בהצלחה, ולשם בדיקה שלחתי דוא"ל לכתובת שלי בוואלה ו V אחד נעשה ירוק
ופתחתי שם הדוא"ל שקיבלתי והV השני לא נעשה ירוק, מי יכול לעזור?
תודה
משהו העלה השערה לעיל שאם פותחים את ההודעה מאותו מחשב בו התבצעה השליחה זה לא מסמן. אולי ההגיון שמאחורי כך הוא שהבדיקה של התוסף נעשית ע"י זיהוי שעוד כתובת IP נגעה בהודעה, וכיון שפתחת את ההודעה באותו מחשב זה לא מסמן.
מישהו כתב:יש אפשרות לחסום את זה (שלא ידעו ח"ו מתי פתחת את המייל - אם פתחת בכלל....)
פרטים באשכול בנושא זה בפרוג
ישראלניו כתב:כשהודעה נשאבת ע"י אאוטלוק היא כמובן תסומן כנקראה. על אף שיכול להיות שבפועל יקראו אותה יום אח"כ. שכן בדר"כ משתמשי אאוטלוק משאירים את התוכנה פתוחה ע"י הפונקציה "הסתר כאשר ממוזער".
כך שבכל מקרה אין אמינות לתוסף. הן מפני שפעמים הוא יכול להראות שההודעה נקראה בזמן שלא, והן מפני שהוא לא מראה על הודעות שנקראו אצל אלו שהאתר חסום להם.
davidr כתב:ישראלניו כתב:כשהודעה נשאבת ע"י אאוטלוק היא כמובן תסומן כנקראה. על אף שיכול להיות שבפועל יקראו אותה יום אח"כ. שכן בדר"כ משתמשי אאוטלוק משאירים את התוכנה פתוחה ע"י הפונקציה "הסתר כאשר ממוזער".
כך שבכל מקרה אין אמינות לתוסף. הן מפני שפעמים הוא יכול להראות שההודעה נקראה בזמן שלא, והן מפני שהוא לא מראה על הודעות שנקראו אצל אלו שהאתר חסום להם.
לגבי אאוטלוק נראה לי שאתה טועה, גם כשההודעה נשאבת... היא לא מוגדרת כנפתחה והתוסף לא יציג את זה כנקרא. תנסה
חזור אל טיפים מדריכים ועצות טובות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים