מנהל: מפקח
בני ברק כתב:ניסיתי להוריד את טוטל קומנדר ולא הצלחתי, (הקישור להורדה לא מגיב?)
מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה?
הבוס הגדול כתב:יש לי רשימת קבצי קול, אני רוצה לשנות את השם שלהם שיהיה ממוספר מ 1 עד ----
לא מעניין אותי כלל השמות של הקבצים כעת, כמו"כ לא מעניין אותי הסדר של הקבצים כעת ובעתיד.
אשמח לעזרה איך לעשות את זה, בטוטל קומנדר
תודה רבה
הבוס הגדול כתב:יש לי רשימת קבצי קול, אני רוצה לשנות את השם שלהם שיהיה ממוספר מ 1 עד ----
לא מעניין אותי כלל השמות של הקבצים כעת, כמו"כ לא מעניין אותי הסדר של הקבצים כעת ובעתיד.
תודה רבה
חד בדרא כתב:הבוס הגדול כתב:יש לי רשימת קבצי קול, אני רוצה לשנות את השם שלהם שיהיה ממוספר מ 1 עד ----
תודה רבה
בלי שום תוכנה -
Crtl + A
לחיצה ימנית על הקובץ הראשון > שנה שם - תבחר מילה שבא לך ותראה ששמות כל הקבצים ישתנו לאותה מילה ויהיו ממוספרים בסדר עוקב.
הבוס הגדול כתב:הבעיה היא שאני רוצה ששמות הקבצים יהיו בסדר רץ ללא שום תו אות או מילה מעבר למספר הרץ, בשביל זה אני צריך את הטוטל,
היש כאן מישהו שיכול להדריכיני בעניין זה בבקשה?
תבורכו משמיים
אכלו משמנים וסופגניות...
חד בדרא כתב:הבוס הגדול כתב:הבעיה היא שאני רוצה ששמות הקבצים יהיו בסדר רץ ללא שום תו אות או מילה מעבר למספר הרץ, בשביל זה אני צריך את הטוטל,
היש כאן מישהו שיכול להדריכיני בעניין זה בבקשה?
תבורכו משמיים
אכלו משמנים וסופגניות...
אתה צריך הדרכה מפורטת? או פשוט למצוא בטוטל את האופצייה?
הבוס הגדול כתב:משום מה, חלק מהלחצנים אני לא רואה את האיקון שלהם בכלל, אלא אם אני מעביר את סמן העכבר מעליהם ומרחף, אז מוצג לי לשניה מה השם של הלחצן הזה.
תוכל לכתוב לי מה השם שמוצג לך על הלחצן הזה?
תודה רבה
הבוס הגדול כתב:אשמח אם להורדת הגירסה העדכנית של הטוטל קומנדר מהכתובת הבאה (64 סיביות):
https://totalcommander.ch/win/tcmd921ax64.exe
תודה רבה
חזור אל טיפים מדריכים ועצות טובות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים