פשטות כתב:א. תכנס לעיצוב תא (לחצן ימני>עיצוב תאים), תגדיר את המספר כמספר (לא תאריך).
ב. אתה כותב בתא A1 את הסכום בדולר, בתא A2 את היציג, ובתא A3 כך "=A1*A2" מגדיר את התא כמטבע, כדלעיל סעיף א, מה יותר פשוט?
כמובן שזה הבסיס, אתה יכול להשתמש באיזה תאים שנוח לך, ואם יש לך טבלה שלימה מספיק לך תא אחד ליציג בשביל כולם, במקרה כזה תצטרך להגדיר את התא של היציג בנוסחה, במקום A2 כך $A$2 (סימון הדולר לפני האותיות והספרות, יש כאן בעיה בפורום עם הכיוונים שמאל וימין, תעתיק ותראה.)
9877asdf כתב:יש לי כמה גליונות באקסל של מכירות כל חודש גליון נפרד כגון מכירת מברשות שיניים ועוד חפשצים אם אני רוצה לבדוק כמה מברשות מכרתי בשלשה חדשים האחרונים כשכל חודש הוא בגליון נפרד איך אני עושהזאת
מישהו כתב:א. בחר את העמודות (או השורות) הגובלות בעמודה (או השורה) המוסתרת, ולאחר מכן 'בטל הסתרה'.
ב. למיטב ידיעתי אין אפשרות כזו (כטקסט. לציון מטבע - לחצן ימני > עיצוב תאים, כרטיסיה מספר, מטבע).
ג. אם אתה רוצה רק העתקת תא, כתוב בתא היעד את כתובת התא הרצוי (לדוג' G76).
ד. גלישת טקסט (ב-2007 זה מופיע בסרגל בית. ב-2003: לחצן ימני על התא, עצוב תאים, כרטיסיית יישור, סמן ב-V גלישת טקסט).
שייק'ה כתב:יש לי עוד כמה שאלות באקסל, אם יש מישהו שיש לו כח לענות לי אני אודה מקרב לב.
ב. איך אני מוסיף טקסט לאחר נוסחה? נניח שעשיתי נוסחה שמסכמת לי סכום מסוים ואני רוצה שיוסיף גם את המילה "ש"ח" וכדו'.
תודה מראש
=A2&" מכר "&A1&" יחידות."
חזור אל טיפים מדריכים ועצות טובות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים