מנהל: מפקח
ashdod כתב:יש לי שתי מחשבים המחוברים כל אחד בפני עצמו לאינטרנט, קו וספק נפרדים לכל אחד.
בנתיב המלך כתב:יש לי משרד עם 4 מחשבים
יש בהם המון קבצים מסמכים כולל תמונות
1. באיזה תוכנה הכי מומלץ לגבות? ענן? ואם כן בזק או גוגל?
2. איך אני עושה שיתוף לחומר? כלומר אני רוצה שחלק יוכלו להיחשף לכל המידע וחלק רק לחלקו
מודה מראש לכל המשיבים
בנתיב המלך כתב:בנתיב המלך כתב:יש לי משרד עם 4 מחשבים
2. איך אני עושה שיתוף לחומר? כלומר אני רוצה שחלק יוכלו להיחשף לכל המידע וחלק רק לחלקו
מודה מראש לכל המשיבים
הקפצה
ברג כתב:בנתיב המלך כתב:בנתיב המלך כתב:יש לי משרד עם 4 מחשבים
מודה מראש לכל המשיבים
הקפצה
מה זה הקצפה
בנתיב המלך כתב:ברג כתב:בנתיב המלך כתב:בנתיב המלך כתב:יש לי משרד עם 4 מחשבים
מודה מראש לכל המשיבים
הקפצה
מה זה הקצפה
מכיוון שלא קיבלתי תשובה מהחברים פה ומסתבר כי זה מגיע מטרדת העם בימים טרופים אלו
אני מקפיץ את ההודעה שוב עד שיחננו
davidr כתב:בנתיב המלך כתב:ברג כתב:בנתיב המלך כתב:בנתיב המלך כתב:יש לי משרד עם 4 מחשבים
מודה מראש לכל המשיבים
הקפצה
מה זה הקצפה
מכיוון שלא קיבלתי תשובה מהחברים פה ומסתבר כי זה מגיע מטרדת העם בימים טרופים אלו
אני מקפיץ את ההודעה שוב עד שיחננו
שאלה מורכבת מכמה חלקים.
לגבות בענן אם זה חומר עסקי חשוב ולפי מה שנראה גם בעל נפח רב, כדאי לשקול רכישת שטח אכסון וגיבוי בצורה מסחרית מסודרת ולא לסמוך על בזק, גוגל רלוונטי בשטחים גדולים רק בתשלום, ויש עוד חברות שעושות את זה.
2. שיתוף לחומר תלוי בהגדרה שלך, האם המחשבים מחוברים לשרת, או שמדובר סתם בכמה מחשבים תחת אותו חיבור רשת?
במידה ויש שרת ניתן להגדיר לכל משתמש הרשאות מסוימות.
במידה וזה חומר ששוכב על המחשבים עצמם אפשר להגדריר שיתוף לכונן מסוים ולתת בו הרשאות לפי שמות משתמשים.
davidr כתב:קליק ימני על הכונן, מאפיינים , שיתוף, יש שם הגדרות ו הרשאות שיתוף
מוטי כתב:תנסה לבטל את ipv6, (תוריד את הV). לא נראה לי שאתה צריך אותו
זקניך ויאמרו לך כתב:אני מנסה להצטרף לקבוצה ביתית ולא עולה בידי, מופיע הודעה על אי תקינות בIPV6
ניסיתי להפעיל את פותר הבעיות, וזה שלח אותי למודמים, שם נכנסתי למאפיינים, וראיתי שהIPV6
כבר היה מוגדר לפני כן.
קרח כתב:זקניך ויאמרו לך כתב:אני מנסה להצטרף לקבוצה ביתית ולא עולה בידי, מופיע הודעה על אי תקינות בIPV6
ניסיתי להפעיל את פותר הבעיות, וזה שלח אותי למודמים, שם נכנסתי למאפיינים, וראיתי שהIPV6
כבר היה מוגדר לפני כן.
גם אני מתמודד עם הבעיה הזאת, ניסיתי לעשות שיתוף בין שתי מחשבים (WIN 7 X64) וקיבלתי את ההודעה הזאת.
המודם מוגדר.
טכנאי בזק בינ"ל שהיה אצלי הסכים להסתכל לי קצת במחשב, הוא טען שIPV6 זה פרוטוקול מתקדם מאוד שלא עושים בו שימוש, וזה לא צריך להיות קשור.
זקניך ויאמרו לך כתב:קרח כתב:זקניך ויאמרו לך כתב:אני מנסה להצטרף לקבוצה ביתית ולא עולה בידי, מופיע הודעה על אי תקינות בIPV6
כבר היה מוגדר לפני כן.
גם אני מתמודד עם הבעיה הזאת, ניסיתי לעשות שיתוף בין שתי מחשבים (WIN 7 X64) וקיבלתי את ההודעה הזאת.
המודם מוגדר.
טכנאי בזק בינ"ל שהיה אצלי הסכים להסתכל לי קצת במחשב, הוא טען שIPV6 זה פרוטוקול מתקדם מאוד שלא עושים בו שימוש, וזה לא צריך להיות קשור.
אני ניסיתי להוריד את הV של IPV6 בהמלצת אחד מהצדיקים כאן בפורום, ועדיין לא עלתה בידי.
השאלה איך יוצרים קבוצה בלי IPV6
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־16 אורחים