מנהל: מפקח
פעלעד כתב:בהגדרות של ג'ימייל, הוא נותן אפשרות להגדיר חתימה קבוע במייל, או הוספת תמונה, אבל בהוספת תמונה הוא נותן אפשרות להוסיף תמונה שנמצאת באתר כלשהוא באינטרנט בלבד, הוא מבקש להכניס כתובת אתר, ואינו נותן שום אפשרות להעלות תמונה או לוגו מהמחשב.
איך אני מגדיר תמונת לוגו מהמחשב שיהיה כחתימה קבועה בכל מייל שאני שולח?
BB1234 כתב:באתר הבא אפשר לעשות זאת חינם.
http://www.sigbee.com/he/?
ישראלניו כתב:הרעיון בקישור הוא, שהתמונה לא תצורף פיזית למייל, אלא תוצג מאותו הקישור. לכן אם תכניס קישור מאתר שלא פתוח לנמענים, הם לא יראו את החתימה.
מה שאני יכול להציע לך, שתיגש כאן בפורום להודעה ישנה שלך שכבר לא יצפו בה כנראה יותר, תערוך אותו ותכניס שם את התמונה שלך, ותיתן קישור לתמונה הזו. מסתבר שפורום נתיב פתוח אצל רוב הנמענים שלך.
פעלעד כתב:ישראלניו כתב:הרעיון בקישור הוא, שהתמונה לא תצורף פיזית למייל, אלא תוצג מאותו הקישור. לכן אם תכניס קישור מאתר שלא פתוח לנמענים, הם לא יראו את החתימה.
מה שאני יכול להציע לך, שתיגש כאן בפורום להודעה ישנה שלך שכבר לא יצפו בה כנראה יותר, תערוך אותו ותכניס שם את התמונה שלך, ותיתן קישור לתמונה הזו. מסתבר שפורום נתיב פתוח אצל רוב הנמענים שלך.
ניסיתי כבר אתמול, חבר אחד פה שיש לו אתר העלה את הלוגו לאתר שלו ושלח לי קישור, ובכל זאת זה לא מופיע. ואצלי הרי האתר הזה פתוח.
דברתי היום עם נתיב והם התחברו מרחוק וניסו לסדר משהו, בסוף אמרו שכנראה התמונה הזאת מופיעה בגוגל, ותמונות גוגל חסומים כידוע, אז אין מה לעשות.
מה שמשונה, שהורדתי מיד את התמונה הזאת מהגוגל דרייב שלי, כך שלכאו' אין את זה יותר בגוגל, ובכל זאת זה חסום.
מוח כתב:פעלעד כתב:ישראלניו כתב:הרעיון בקישור הוא, שהתמונה לא תצורף פיזית למייל, אלא תוצג מאותו הקישור. לכן אם תכניס קישור מאתר שלא פתוח לנמענים, הם לא יראו את החתימה.
ניסיתי כבר אתמול, חבר אחד פה שיש לו אתר העלה את הלוגו לאתר שלו ושלח לי קישור, ובכל זאת זה לא מופיע. ואצלי הרי האתר הזה פתוח.
דברתי היום עם נתיב והם התחברו מרחוק וניסו לסדר משהו, בסוף אמרו שכנראה התמונה הזאת מופיעה בגוגל, ותמונות גוגל חסומים כידוע, אז אין מה לעשות.
מה שמשונה, שהורדתי מיד את התמונה הזאת מהגוגל דרייב שלי, כך שלכאו' אין את זה יותר בגוגל, ובכל זאת זה חסום.
שתיכם לא צודקים (וזאת אחרי שחקרתי את הנושא לעומק לפני תקופה)
1.ישראלניו לא צודק, דהיינו אחרי שאתה מכניס את הקישור זה נכנס לשרת של גי מייל לכן אפי' אם הכנסת את זה דרך אתר סגור זה יהיה פתוח.
2. זה לא קשור לתמונה שנמצא בגוגל, רק הבעיה הוא שהשרת שמביא את התמונה כקבוע ואוטמיטית למייל מוגדר בהרבה חסימות (לא רק בנתיב) כסגור כמו שלא רואים את התמונה של הפרופיל, ולכן אתה לא רואה את זה אבל המקבל אם אין לא נתיב או שיש לו אוטלוק הוא כן יראה את החתימה.
בינתיים אין פתרון חוץ מצירוף ידני
משפחת חנון כתב:אתה שולח לעצמך את התמונה במייל ואח"כ גורר את זה לחתימה ומאשר
מלך זקן וכסיל כתב:משפחת חנון כתב:אתה שולח לעצמך את התמונה במייל ואח"כ גורר את זה לחתימה ומאשר
תודה רבה
אבל זה לא עובד.
שים שלום כתב:מלך זקן וכסיל כתב:משפחת חנון כתב:אתה שולח לעצמך את התמונה במייל ואח"כ גורר את זה לחתימה ומאשר
תודה רבה
אבל זה לא עובד.
תעלה תמונה לאתר פתוח ברוב המקומות, כגון פרוג/נתיב וכאלה, ואת הקישור שלה תעתיק לחתימה
מלך זקן וכסיל כתב:משפחת חנון כתב:אתה שולח לעצמך את התמונה במייל ואח"כ גורר את זה לחתימה ומאשר
תודה רבה
אבל זה לא עובד.
משפחת חנון כתב:מלך זקן וכסיל כתב:משפחת חנון כתב:אתה שולח לעצמך את התמונה במייל ואח"כ גורר את זה לחתימה ומאשר
תודה רבה
אבל זה לא עובד.
עשיתי עכשיו בשניות וזה הצליח
אתה שולח לעצמך תמונה במייל
פותח עוד כרטיסיה של המייל
אתה מגדיר בהגדרות שיהיה חתימה
גורר את התמונה לחתימה
מאשר
זהו!
מוח כתב:משפחת חנון כתב:מלך זקן וכסיל כתב:משפחת חנון כתב:אתה שולח לעצמך את התמונה במייל ואח"כ גורר את זה לחתימה ומאשר
תודה רבה
אבל זה לא עובד.
עשיתי עכשיו בשניות וזה הצליח
אתה שולח לעצמך תמונה במייל
פותח עוד כרטיסיה של המייל
אתה מגדיר בהגדרות שיהיה חתימה
גורר את התמונה לחתימה
מאשר
זהו!
אין.
כנראה אתה מדבר על חתימה חד פעמית.
פה מדובר בחתימה "קבועה" שזה צריך להגדיר בהגדרות, ולא במייל עצמו.
מוח כתב:זה לא יעזור...
אחרי שתעלה התמונה היא תתאפס אצלך, ולא תראה אותו. עקב נתיב.
מוח כתב:ניסתי וניסתי, הבעיה נשארת על מקומה.
והיא שאחרי ריענון המייל פתאום לא תראה התמונה רק היא תתאפס והיא תראה ככה
האם לך זה לא קורה (והמחשב חסום?)
כבר כתבתי על הבעיה כאן מזמן ואין שום מענה...
viewtopic.php?f=4&t=14071#p152429
וגם כמו שכתבתי כאן למעלהמוח כתב:זה לא יעזור...
אחרי שתעלה התמונה היא תתאפס אצלך, ולא תראה אותו. עקב נתיב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים