מנהל: מפקח
nothing כתב:לי עולה הודעת שגיאה הקשורה לאישור האבטחה - בגישה של אאוטלוק לחשבון של האימייל נתיב (המתארח ע"י גוגל).
האם התיקון הזה פותר את הבעיה גם שם? או רק באקספלורר וכרום?
nothing כתב:לי עולה הודעת שגיאה הקשורה לאישור האבטחה - בגישה של אאוטלוק לחשבון של האימייל נתיב (המתארח ע"י גוגל).
האם התיקון הזה פותר את הבעיה גם שם? או רק באקספלורר וכרום?
sarax כתב:יש אפשרות לקבל לינק לשדרוג גירסת נתיב לפתרון הבעיה של התקלה שבה בעת כניסה לגוגל מופיע טקסט משובש של סימנים ואותיות ?
(אני פשוט בדרך כלל לא מחוברת למחשב הבעיתי בשעות התמיכה הטכנית)
s_h כתב:תיקון זה אינו נוגע לתקלה שבה בעת כניסה לגוגל מופיע טקסט משובש של סימנים ואותיות. כל מנת לתקן תקלה זו יש לפנות לתמיכה לצורך שידרוג גירסת נתיב
s_h כתב:שימו לב!
אם הורדתם והפעלתם את הקובץ בימים האחרונים והתקלה לא נפתרה העלנו כעת קובץ מתוקן יותר ולכן הורידו שוב מחדש את הקובץ מהקישור שבתחילת האשכול והפעילו אותו.
ciman כתב:s_h כתב:שימו לב!
אם הורדתם והפעלתם את הקובץ בימים האחרונים והתקלה לא נפתרה העלנו כעת קובץ מתוקן יותר ולכן הורידו שוב מחדש את הקובץ מהקישור שבתחילת האשכול והפעילו אותו.
דחוף!!!!
אתמול נסתי להריץ את הקובץ הנ"ל לאחר שלא הצלחתי להכנס לג'ימייל,
כשלחצתי על הפעל התחילו לרוץ חלונות בזה אחר זה ללא סוף!!!!!!!
ובעיית האבטחה כמובן שלא הסתדרה, אין לי אפשרות להכנס לאתרי גוגל- "יש בעיה באישור אבטחה"
ובשרות התמיכה של נתיב לא עונים..
מה עושים?????????????????
s_h כתב:שימו לב!
רונן כתב:מה קורה אצל נטצח?
הסטיק שלי מאתמול שבק חיים ולא יוצר שום חיבור הבוקר אמרו לי בנתיב שיש בעיה אצל נטצח שהשרתים שלהם נפלו, משום מה זה נראה משהו יותר גדול אולי מישהו יכול להועיל במשהו, אני חייב דחוף מייל זמין!!!!!!!!!!!!!!!!!
גם בנתיב כבר לא עונים מהבוקר וגם לא חוזרים............
אני מקוה שלכולם שלום..............
s_h כתב:רונן כתב:מה קורה אצל נטצח?
הסטיק שלי מאתמול שבק חיים ולא יוצר שום חיבור הבוקר אמרו לי בנתיב שיש בעיה אצל נטצח שהשרתים שלהם נפלו, משום מה זה נראה משהו יותר גדול אולי מישהו יכול להועיל במשהו, אני חייב דחוף מייל זמין!!!!!!!!!!!!!!!!!
גם בנתיב כבר לא עונים מהבוקר וגם לא חוזרים............
אני מקוה שלכולם שלום..............
אנחנו מתנצלים אם לא הצלחת לתפוס את המוקד ולא הספיקו לחזור אליך. היה אתמול עומס ממש ממש חריג בעקבות נפילת השרתים של נטצח.
יש לנו כרגע פיתרון זמני. נסו לתפוס שוב את המוקד.
שמואל כתב:אצלי, גם לאחר שהסטיק חזר לעבוד, כמה וכמה אתרים נותרו חסומים למרות שהיו פתוחים בעבר.
זה משבש ומשגע ומעצבן כו'.
כבר שבוע מנסה לתפוס את המוקד, כולל השארת הודעות דרך האתר. אבל נאדה... כלום.... אין תגובה...
נא עזרתכם....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים