מנהל: מפקח
אליסף כתב:מהיום שהתחברתי לנתיב יש לי פחות זמן ביום וכנ"ל (קודם לכן לא היה לי רשת ועכשיו יש חדשות פה הרצאות שם וכו')
סתם, אני. כתב:frize37 כתב:אני אכתוב משהו שונה לכולם
אבל מהיום שהתחברתי לנתיב אני חושב שאינטרנט זה דבר כשר.
והאמת הוא שזה לא כך. שצריך לדעת שאינטרנט זה דבר פסול ורק למי שצריך בלית ברירה אז שיעשה נתיב
נקודה למחשבה.
כל כך נכון.
כל כך חשוב להיות מודעים לזה.
תודה!
נער הייתי כתב:סתם, אני. כתב:frize37 כתב:אני אכתוב משהו שונה לכולם
אבל מהיום שהתחברתי לנתיב אני חושב שאינטרנט זה דבר כשר.
והאמת הוא שזה לא כך. שצריך לדעת שאינטרנט זה דבר פסול ורק למי שצריך בלית ברירה אז שיעשה נתיב
נקודה למחשבה.
כל כך נכון.
כל כך חשוב להיות מודעים לזה.
תודה!
https://drive.google.com/file/d/0B2Xbbh ... sp=sharing
חשוב מאד לראות בזמנכם הפנוי
שלמה 2 כתב:מהיום שהתחברתי לנתיב אני מבזבז הרבה פחות זמן ומרגיש יותר מוגן (עברתי מאתרוג), והרגשה שיש יחס טוב ויעיל.
דא עקא... כעת שחסמו את אוצה"ח, ללא שום אפשרות פתיחה (גרוע מאתרי גרפיקה וכו'), ולא זוכים לשום הסבר סביר למה (חוץ מ'הרבנים הורו לנו' אנונימי, ש מה לעשות, זה אבל לא מספק את רב המשתמשים), אני מרגיש הרבה פחות מרוצה, ולצערי אאלץ לעזוב.
s_h כתב:תודה לכל אלו שחששו שמשעמם לי והעסיקו אותי מספר דקות בניקוי האשכול מהודעות שאינן קשורות לאשכול.
יש לקוחות שזה לא מוצא חן בעיניהם? בטוח שכן.
יש לקוחות שקיבלו החלטה להתנתק מנתיב בגלל זה? בטוח שכן.
זה לא יהיה המקרה הראשון שבה חברת נתיב משלמת מחיר כלכלי על עמידה איתנה בדרישות הכשרות שמציבים לה. וכנראה לא האחרון.
המוצר שלנו כשר ללא עוררין ויתכן שכשרות מהודרת לא מתאימה לכל אחד.
נ.ב על פי ההוראה שקיבלנו הפורום נחסם לכולם מבלי לאפשר פתיחה חריגה שלו.
מעט דבש כתב:התודה והברכה, לנתיב שהשכילו לפתוח סוף סוף את 'פורום אוצר החכמה', למען התורה ולומדיה.
כה לחי!
מעט דבש כתב:התודה והברכה, לנתיב שהשכילו לפתוח סוף סוף את 'פורום אוצר החכמה', למען התורה ולומדיה.
כה לחי!
s_h כתב:השלימו את המשפט.
s_h כתב:אם זה חשוב לך תבקש פתיחה של כתובת הפורום
s_h כתב:השלימו את המשפט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד