לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה במחשב שלי (מחשב נייח) - בדרך כלל, כשאני נועל את המחשב שלי (מקש חלונות + L), הוא נכנס למצב נעילה/שינה (לא ברור לי מה מבין השניים, אך בכל אופן הוא לא אמור להיכבות). לאחרונה, לאחר מספר דקות מאז שאני נועל את המחשב הוא פשוט כבה מעצמו. הדבר גורם לכך שאצטרך להפעיל אותו בכל פעם מחדש, על כל המשתמע מכך - פתיחה מחדש של קבצים ותוכנות וכו'. זאת למרות שבמחשב נייח אין לי כלל ענין לכבות אותו, ואף לא לעתים רחוקות. בעבר נתקלתי בתקלה זו, אך זה הסתדר מעצמו לאחר תקופה. כרגע זה חזר, ואני די אובד עצות. למישהו פתרונים?
ספרים וגרפיקה
פורום זה ישמש במה לעוסקים בתחום הגרפיקה ועריכת ספרים. המשתמשים בו מתבקשים להקפיד במיוחד על הכלל שלא לתת על גבי הפורום לינקים לאתרים שאינם פתוחים לכלל המשתמשים
הצעות ורעיונות לשיפור
בפורום זה נשמח לשמוע רעיונות לשיפור המערכת והצעות שיקלו על השימוש בתוכנה. כל רעיון והצעה יתקבלו בברכה. חשוב לנו לדעת מה דעתכם על התוכנה ובמה אנחנו יכולים לשפר.
חדשות מחשבים וטכנולוגיה
פורום זה נועד לתת מידע חדשותי בענייני מחשבים וטכנלוגיה ומהווה תחליף למידע המצוי באתרים לא כשרים עבור חברי נתיב. בפורום זה ניתן רק להגיב לאשכולות ולא לפתוח אשכולות חדשים.
בסך הכול יש 182 משתמשים מחוברים :: 2 רשומים, אין מוסתרים ו־180 אורחים (מבוסס על משתמשים פעילים ב־15 הדקות האחרונות) מספר הגולשים הרב ביותר אי-פעם הוא 874 ב־ז' טבת התשפ"ג, 09:30
סך הכל 172399 הודעות בסך הכל 16054 נושאים בסך הכל
סך הכל הכרזות: 13
סך הכל נעוצים: 18
סך הכל קבצים מצורפים: 0
נושאים ליום: 3
הודעות ליום: 30
משתמשים ליום: 0
נושאים למשתמש: 6
הודעות למשתמש: 63
הודעות לנושא: 11 2754 משתמשים בסך הכל
המשתמש החדש ביותר שבי סגינר