רענון לכללי הפורום

מיועד לתמיכה בכל נושא אחר.
בפורום זה נשתדל לעזור זה לזה בפתרון תקלות כלליות במחשב שאינם קשורות לנתיב.

רענון לכללי הפורום

הודעהעל ידי s_h » כ"ה טבת התשע"ה, 00:16

חברים. מי שכללי הפורום נראים לו לא מתאימים לא חייב להשתתף.
אני הקמתי את הפורום בדם ויזע. ואני נלחם עליו בציפורניים מעת לעת.
הדם והיזע והמלחמות הם בדיוק על אשכולות מהסוג הזה או מהסוג של הדיון על המזג אויר שבוע שעבר.

אני אומר לכם חד וחלק בלשון שלא משתמעת לשני פנים. החוקים בפורום אינם דמוקרטיים והניהול של הפורום לא מתנהל בשיטה דמוקרטית. מי שקובע את הכללים זה אני כי מול בעלי נתיב ונותני הכשרות בנתיב. אני היחיד שעליו מוטלת האחריות על הפורום ועל הנכתב בו. וכשיש טענה על אשכול שבו יש חריגה מהכללים לא ניגשים לפלוני הכותב החורג אלא אלי. ואני צריך לספק תשובות.

את הכללים שקבעתי בעבר קבעתי לאור נסיון שהצטבר. אלו הכללים בדיוק כמו שהם. וכאמור מי שהכללים האלו לא נראים לו או לא נוחים לו מוזמן לוותר על הכבוד של לכתוב בפורום נתיב. בניגוד לכל מיני פורומים ברשת בפורום נתיב אין שום עניין שיהיו הרבה כותבים ביום או מספר משתמשים מחוברים רב. האיכות חשובה ולא הכמות.

אם אני משאיר אשכול מסוים בנושא מסוים פתוח זה בגלל שאני לוקח אחריות עליו למרות שהוא חורג במעט מהכללים ואם אני נועל אשכול זה בגלל שאני לא יכול לקחת עליו אחריות. זה נעשה אך ורק לפי שיקול דעתי או שיקול דעתם של המפקחים לאור התייעצות.

על מנת לחסוך לכם את החיפוש להלן כללי הפורום כפי שנקבעו בעבר:

• כל הודעה שאינה טכנית אינה ראויה כאן ואין זה משנה אם ההודעה נקיה או לאו. הפורום מיועד אך ורק לנושאים טכניים. אני לא עובד בתור מנקה פחי זבל. אל תאלצו אותי לנקות אחריכם.
  • אין לכתוב כלל וכלל דעות על בני אדם. בין חרדים בין חילונים. בין חברי נתיב בין חברי חברה אחרת ובכלל. הפורום אינו תחליף לשיח פוליטי זול.
  • אין לכתוב בהודעות בפורום כתובות אתרים שאינם פתוחים כברירת מחדל ללקוחות נתיב. לקוח שמעוניין שיפתחו אתר לכלל הציבור יכול לשלוח לי הודעה פרטית או לבקש במייל הבא support_sites@enativ.com הפורום אינו מיועד לכך.
  • אין לכתוב הודעות בנוסח בקשת פתיחת אתר על גבי הפורום. יש לכך כלים מוגדרים במערכת נתיב.
  • יש לכתוב בכבוד כראוי לבני תורה יראי ה'. יש לזכור שמצידו השני של המסך יושב אדם כמוכם. עצה טובה: תכתוב רק מה שהיית אומר בפירוש.
  • השימוש בהודעות פרטיות נועד אך ורק למטרת העברת מסר בין איש לרעהו מסוג שאינו רוצה לשתף בו את כלל הציבור.
  • כל כללי הכתיבה שנכתבו למעלה לגבי הודעות בפורום נכונים גם לגבי הודעות פרטיות. אין להשתמש במערכת ההודעות הפרטיות לדו שיח שנאסר על גבי הפורום.
  • מערכת נתיב חשופה לקריאת ההודעות הפרטיות של המשתמשים ועוקבת אחריהם באופן יום יומי.
  • אין לכתוב כתובות מיילים פרטיים (למעט מיילים של עסקים וכדו') בפורום או בהודעות פרטיות. משתמשים שרוצים ליצור קשר ביניהם על ידי המייל יכולים לעשות זאת דרכי.
  • משתמש שיעבור על אחד מן הכללים גישתו להשתתפות פעילה בפורום תיחסם לגמרי או חלקית ללא התראה או אזהרה.
סמל אישי של המשתמש
s_h
מנהל - צוות נתיב
מנהל - צוות נתיב

תודות שנשלחו: 306 פעם
תודות שהתקבלו: 7667 פעמים ב 3362 הודעות

המשתמשים הרשומים מתחת שלחו תודה ל s_h על הודעה זו
i_s (כ"ה טבת התשע"ה, 00:21), ראזענבערג (כ"ה טבת התשע"ה, 00:23), berg123 (כ"ה טבת התשע"ה, 00:25), בגולה (כ"ה טבת התשע"ה, 00:35), שמח (כ"ה טבת התשע"ה, 00:41), אורי ש (כ"ה טבת התשע"ה, 00:44), א.ל.ו. (כ"ה טבת התשע"ה, 01:32), ידיעון (כ"ה טבת התשע"ה, 01:39), shalom (כ"ה טבת התשע"ה, 01:43), פעלעד (כ"ה טבת התשע"ה, 01:45), פתח תקווה 1 (כ"ה טבת התשע"ה, 01:57), למדן (כ"ה טבת התשע"ה, 02:08), עטי (כ"ה טבת התשע"ה, 02:12), מישהו (כ"ה טבת התשע"ה, 03:16), meir165 (כ"ה טבת התשע"ה, 03:19), משפחת חנון (כ"ה טבת התשע"ה, 06:29), zzz (כ"ה טבת התשע"ה, 09:21), חד בדרא (כ"ה טבת התשע"ה, 10:06), הילד הקטן (כ"ה טבת התשע"ה, 10:42), ישראלניו (כ"ה טבת התשע"ה, 11:07), שים שלום (כ"ה טבת התשע"ה, 11:38), יהודי יקר (כ"ה טבת התשע"ה, 12:00), נותב (כ"ה טבת התשע"ה, 13:02), מוסיקאית (כ"ו טבת התשע"ה, 20:54), כשר.נט (כ"ז טבת התשע"ה, 01:01), ר.ב. (כ"ז טבת התשע"ה, 10:34), שמח בחלקו (כ"ח טבת התשע"ה, 10:48), מרק (כ' שבט התשע"ה, 16:23), גשן (כ' שבט התשע"ה, 17:22), BB1234 (כ' שבט התשע"ה, 17:50), מילה טובה (כ' שבט התשע"ה, 21:36), עט סופר (י"ז אייר התשע"ה, 22:41), ספר הישר (ז' סיון התשע"ה, 12:28), איש חסד (ל' סיון התשע"ה, 22:38), מאיר-נתיב (ט"ז תמוז התשע"ה, 07:58), dav1684 (ו' אדר התשע"ו, 14:42), dudi050 (ט"ו תמוז התשע"ו, 17:08), שמעון א (ז' סיון התשע"ז, 18:01), הבוס הגדול (כ"ב כסלו התשע"ח, 23:54), מיוחדת (י' אדר התשע"ח, 14:01), צדיק תמים (י"ג אלול התשע"ח, 23:40), בן חכם (א' אלול התשע"ט, 00:55), פיקסלה (ב' אלול התשע"ט, 08:54)

Re: רענון לכללי הפורום

הודעהעל ידי יהודי אחד » כ"ה טבת התשע"ה, 00:56

כאן המקום וההזדמנות להודות לך על כל הדם והיזע אשריך! המשך בדרך זו ותצילנו מרדת שחת ועל כגון זה נאמר אשריך שנתפסת על דברי תורה!
סמל אישי של המשתמש
יהודי אחד
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל

תודות שנשלחו: 69 פעם
תודות שהתקבלו: 45 פעמים ב 27 הודעות

המשתמשים הרשומים מתחת שלחו תודה ל יהודי אחד על הודעה זו
א.ל.ו. (כ"ה טבת התשע"ה, 01:32), ידיעון (כ"ה טבת התשע"ה, 01:40), פעלעד (כ"ה טבת התשע"ה, 01:45), מרק (כ' שבט התשע"ה, 16:23), 9478040 (י"ג אב התשע"ה, 12:55), צמאה נפשי (כ"ב אדר התשע"ו, 01:23), אליהו (כ"ז אדר התשע"ו, 22:17), shalom (ה' ניסן התשע"ו, 20:05), נשומ'ע (ט"ו תמוז התשע"ו, 12:28), MDS (י"ד טבת התשע"ז, 01:12), הבוס הגדול (כ"ב כסלו התשע"ח, 23:55), צדיק תמים (י"ג אלול התשע"ח, 23:40), Londoner (ט' אב התש"פ, 02:29)

הודעהעל ידי עטי » כ"ה טבת התשע"ה, 02:13

s_h כתב:[*]אין לכתוב בהודעות בפורום כתובות אתרים שאינם פתוחים כברירת מחדל ללקוחות נתיב. לקוח שמעוניין שיפתחו אתר לכלל הציבור יכול לשלוח לי הודעה פרטית או לבקש במייל הבא support_sites@enativ.com הפורום אינו מיועד לכך. [/list]

מה ההגדרה של פתוח ברירת מחדל.
אם מבקשים ומיד פותחים זה גם כלול בברירת מחדל?
כמו"כ אשמח לפירוט מפורט יותר בהגדרה זו.
בכל אופן תודה על הכל
עטי

תודות שנשלחו: 29 פעם
תודות שהתקבלו: 48 פעמים ב 29 הודעות

הודעהעל ידי ידיעון » כ"ה טבת התשע"ה, 02:14

בררת מחדל = שנתיב פותחים אתרים הללו בלי לבקש.
סמל אישי של המשתמש
ידיעון
משתמש וותיק
משתמש וותיק

תודות שנשלחו: 1272 פעם
תודות שהתקבלו: 1926 פעמים ב 878 הודעות

המשתמשים הרשומים מתחת שלחו תודה ל ידיעון על הודעה זו
עטי (כ"ה טבת התשע"ה, 02:18)

הודעהעל ידי עטי » כ"ה טבת התשע"ה, 02:18

זאת אומרת שקישור לפרוג לדוגמא אינה חוקית
כמו"כ איך אני יכול לדעת מה נכלל בברירת מחדל ומה לא
עטי

הודעהעל ידי ידיעון » כ"ה טבת התשע"ה, 02:24

פרוג כלול בברית מחדל יש רשימה עדכנית אפשר לקבל את זה מנתיב.
סמל אישי של המשתמש
ידיעון
משתמש וותיק
משתמש וותיק

תודות שנשלחו: 1272 פעם
תודות שהתקבלו: 1926 פעמים ב 878 הודעות

הודעהעל ידי מוסיקאית » כ"ה טבת התשע"ה, 03:01

ידיעון כתב:בררת מחדל = שנתיב פותחים אתרים הללו בלי לבקש.

לא מדויק. ישנם אתרים שאני שולחת בקשה ורק אז הם נפתחים- מידיית.
סמל אישי של המשתמש
מוסיקאית
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם

תודות שנשלחו: 409 פעם
תודות שהתקבלו: 172 פעמים ב 82 הודעות

הודעהעל ידי פעלעד » כ"ה טבת התשע"ה, 03:09

מוסיקאית כתב:

גם אצלי בתחילה היה כך, ואז ביקשתי מהם שיפתחו מלכתחילה את כל הברירת מחדל, והם פתחו הכל.
סמל אישי של המשתמש
פעלעד
משתמש וותיק
משתמש וותיק

תודות שנשלחו: 1589 פעם
תודות שהתקבלו: 1678 פעמים ב 870 הודעות

הודעהעל ידי שים שלום » כ"ה טבת התשע"ה, 11:40

חזק ואמץ, הגיע הזמן לרענן
אני הייתי חבר בפורום לדעת, איכס איזה טינופת.
אשרי פורום נתיב שהוא שונה.
בברכת איש לרעו יעזורו ולאחיו יאמר חזק.
סמל אישי של המשתמש
שים שלום
משתמש וותיק
משתמש וותיק

תודות שנשלחו: 520 פעם
תודות שהתקבלו: 1499 פעמים ב 986 הודעות

הודעהעל ידי כשר.נט » כ"ז טבת התשע"ה, 01:02

מוסיקאית כתב:לא מדויק. ישנם אתרים שאני שולחת בקשה ורק אז הם נפתחים- מידיית.

כל מה שנפתח מיידית סימן שהוא פתוח ברירת מחדל, אחרת הוא לא נפתח מיידית אלא אחרי בדיקה
כשר.נט
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל

תודות שנשלחו: 171 פעם
תודות שהתקבלו: 266 פעמים ב 119 הודעות

הודעהעל ידי עטי » כ"ז טבת התשע"ה, 01:20

האם מה שנפתח רק אחרי בקשה ג"כ מוגדר כפתוח ברירת מחדל.
כי דרך כלל, כל אתר שנפתח כבר אצל מישהו לאחמ"כ האדם השני שיבקש לפתוח אותו האתר ייפתח מיידית (כך נ"ל).
אשמח אם אחד מהמנהלים ו/או המפקחים יסכים ללמדנו בינה בענין זה
עטי

המשתמשים הרשומים מתחת שלחו תודה ל עטי על הודעה זו
אוהב עם ישראל (כ"ט תשרי התשע"ו, 14:50)

הודעהעל ידי חד בדרא » כ"ז טבת התשע"ה, 01:26

עטי כתב:דרך כלל, כל אתר שנפתח כבר אצל מישהו לאחמ"כ האדם השני שיבקש לפתוח אותו האתר ייפתח מיידית (כך נ"ל).

ממש אין קשר, אם לאחד פתחו אתר בגלל סיבה מיוחדת למה שלשני יפתחו גם את האתר הזה?
וחוץ מזה, זה גם תלוי ברמת החסימה.
סמל אישי של המשתמש
חד בדרא
משתמש וותיק
משתמש וותיק

תודות שנשלחו: 1653 פעם
תודות שהתקבלו: 1989 פעמים ב 1260 הודעות

הודעהעל ידי אברכון » כ"ז טבת התשע"ה, 01:30

יש אופציה כזו לפתוח את כל האתרי ברירת מחדל בלי להגיש בקשה כל פעם?

האמת שזה דבר די נצרך מאחר וכל פעם שמבקשים לפתוח אתר ברירת מחדל צריך לצאת מנתיב ולחזור חזרה דבר שלוקח זמן

אשמח אם משהו יש לו נסיון בענין וביקש מהם כזה דבר?
אברכון

המשתמשים הרשומים מתחת שלחו תודה ל אברכון על הודעה זו

הודעהעל ידי חד בדרא » כ"ז טבת התשע"ה, 01:32

ציטוט מהודעה קודמת באשכול זה:
פעלעד כתב:
מוסיקאית כתב:

גם אצלי בתחילה היה כך, ואז ביקשתי מהם שיפתחו מלכתחילה את כל הברירת מחדל, והם פתחו הכל.

אבל כנראה שזה תלוי גם ברמת החסימה.
נערך לאחרונה על ידי חד בדרא בתאריך כ"ז טבת התשע"ה, 01:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
חד בדרא
משתמש וותיק
משתמש וותיק

הודעהעל ידי מוסיקאית » כ"ז טבת התשע"ה, 01:34

אני ביקשתי שיפתחו לי את כל האתרים שפתוחים בב"מ ופתחו
ועם כל זה, עדיין ישנם אתרים שאני מבקשת והם נפתחים מיידית, ז"א שהם בברירת מחדל אבל לא נפתחו לי לאחר הבקשה הנ"ל.
סמל אישי של המשתמש
מוסיקאית
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם

תודות שנשלחו: 409 פעם
תודות שהתקבלו: 172 פעמים ב 82 הודעות

הודעהעל ידי חד בדרא » כ"ז טבת התשע"ה, 01:35

מוסיקאית כתב:אני ביקשתי שיפתחו לי את כל האתרים שפתוחים בב"מ ופתחו
ועם כל זה, עדיין ישנם אתרים שאני מבקשת והם נפתחים מיידית, ז"א שהם בברירת מחדל אבל לא נפתחו לי לאחר הבקשה הנ"ל.

יכול להיות שהם נוספו לרשימת הברירת מחדל רק לאחר הבקשה שלך.
סמל אישי של המשתמש
חד בדרא
משתמש וותיק
משתמש וותיק

הודעהעל ידי עטי » כ"ז טבת התשע"ה, 01:37

חד בדרא כתב:
עטי כתב:דרך כלל, כל אתר שנפתח כבר אצל מישהו לאחמ"כ האדם השני שיבקש לפתוח אותו האתר ייפתח מיידית (כך נ"ל).

ממש אין קשר, אם לאחד פתחו אתר בגלל סיבה מיוחדת למה שלשני יפתחו גם את האתר הזה?
וחוץ מזה, זה גם תלוי ברמת החסימה.

מה שציינת 'אם לאחד פתחו אתר בגלל סיבה מיוחדת למה שלשני יפתחו גם את האתר הזה?' זה באתרים אם בעייתיות מסויימת, אבל אתרים שנפתחים לאחר בקשה 'ובדיקה'. בפעם הבאה כבר אינם טעונים בדיקה.
ובנוגע לענין השני שתלוי ברמת החסימה, היטבת לשאול. ואכן יש לברר פתוח ברירת מחדל למי?
עטי

המשתמשים הרשומים מתחת שלחו תודה ל עטי על הודעה זו

הודעהעל ידי אברכון » כ"ז טבת התשע"ה, 01:38

המושג ברירת מחדל מאוד רחבה אצל נתיב כי כל אחד הוא בדרגת חסימה אחרת
אני מתכוון לשאול אם יש לי אפשרות לפתוח מראש את כל האתרים שאם אני יבקש לפותחם הם יפתחו מידית בלי להגיש בקשה?
אברכון

המשתמשים הרשומים מתחת שלחו תודה ל אברכון על הודעה זו

הודעהעל ידי חד בדרא » כ"ז טבת התשע"ה, 01:39

אברכון כתב:

המושג ברירת מחדל מאוד רחבה אצל נתיב כי כל אחד הוא בדרגת חסימה אחרת
אני מתכוון לשאול אם יש לי אפשרות לפתוח מראש את כל האתרים שאם אני יבקש לפותחם הם יפתחו מידית בלי להגיש בקשה?

כנראה שכן.
סמל אישי של המשתמש
חד בדרא
משתמש וותיק
משתמש וותיק

המשתמשים הרשומים מתחת שלחו תודה ל חד בדרא על הודעה זו

הודעהעל ידי שים שלום » כ"ז טבת התשע"ה, 08:24

חברה איזה הסטה מהנושא,
יש הכרזה מיוחדת לגבי המסלולים בנתיב
s_h כתב:חברים. מי שכללי הפורום נראים לו לא מתאימים לא חייב להשתתף.
אני הקמתי את הפורום בדם ויזע. ואני נלחם עליו בציפורניים מעת לעת.
הדם והיזע והמלחמות הם בדיוק על אשכולות מהסוג הזה או מהסוג של הדיון על המזג אויר שבוע שעבר.

אני אומר לכם חד וחלק בלשון שלא משתמעת לשני פנים. החוקים בפורום אינם דמוקרטיים והניהול של הפורום לא מתנהל בשיטה דמוקרטית. מי שקובע את הכללים זה אני כי מול בעלי נתיב ונותני הכשרות בנתיב. אני היחיד שעליו מוטלת האחריות על הפורום ועל הנכתב בו. וכשיש טענה על אשכול שבו יש חריגה מהכללים לא ניגשים לפלוני הכותב החורג אלא אלי. ואני צריך לספק תשובות.

את הכללים שקבעתי בעבר קבעתי לאור נסיון שהצטבר. אלו הכללים בדיוק כמו שהם. וכאמור מי שהכללים האלו לא נראים לו או לא נוחים לו מוזמן לוותר על הכבוד של לכתוב בפורום נתיב. בניגוד לכל מיני פורומים ברשת בפורום נתיב אין שום עניין שיהיו הרבה כותבים ביום או מספר משתמשים מחוברים רב. האיכות חשובה ולא הכמות.

אם אני משאיר אשכול מסוים בנושא מסוים פתוח זה בגלל שאני לוקח אחריות עליו למרות שהוא חורג במעט מהכללים ואם אני נועל אשכול זה בגלל שאני לא יכול לקחת עליו אחריות. זה נעשה אך ורק לפי שיקול דעתי או שיקול דעתם של המפקחים לאור התייעצות.

על מנת לחסוך לכם את החיפוש להלן כללי הפורום כפי שנקבעו בעבר:

• כל הודעה שאינה טכנית אינה ראויה כאן ואין זה משנה אם ההודעה נקיה או לאו. הפורום מיועד אך ורק לנושאים טכניים. אני לא עובד בתור מנקה פחי זבל. אל תאלצו אותי לנקות אחריכם.
  • אין לכתוב כלל וכלל דעות על בני אדם. בין חרדים בין חילונים. בין חברי נתיב בין חברי חברה אחרת ובכלל. הפורום אינו תחליף לשיח פוליטי זול.
  • אין לכתוב בהודעות בפורום כתובות אתרים שאינם פתוחים כברירת מחדל ללקוחות נתיב. לקוח שמעוניין שיפתחו אתר לכלל הציבור יכול לשלוח לי הודעה פרטית או לבקש במייל הבא support_sites@enativ.com הפורום אינו מיועד לכך.
  • אין לכתוב הודעות בנוסח בקשת פתיחת אתר על גבי הפורום. יש לכך כלים מוגדרים במערכת נתיב.
  • יש לכתוב בכבוד כראוי לבני תורה יראי ה'. יש לזכור שמצידו השני של המסך יושב אדם כמוכם. עצה טובה: תכתוב רק מה שהיית אומר בפירוש.
  • השימוש בהודעות פרטיות נועד אך ורק למטרת העברת מסר בין איש לרעהו מסוג שאינו רוצה לשתף בו את כלל הציבור.
  • כל כללי הכתיבה שנכתבו למעלה לגבי הודעות בפורום נכונים גם לגבי הודעות פרטיות. אין להשתמש במערכת ההודעות הפרטיות לדו שיח שנאסר על גבי הפורום.
  • מערכת נתיב חשופה לקריאת ההודעות הפרטיות של המשתמשים ועוקבת אחריהם באופן יום יומי.
  • אין לכתוב כתובות מיילים פרטיים (למעט מיילים של עסקים וכדו') בפורום או בהודעות פרטיות. משתמשים שרוצים ליצור קשר ביניהם על ידי המייל יכולים לעשות זאת דרכי.
  • משתמש שיעבור על אחד מן הכללים גישתו להשתתפות פעילה בפורום תיחסם לגמרי או חלקית ללא התראה או אזהרה.
סמל אישי של המשתמש
שים שלום
משתמש וותיק
משתמש וותיק

תודות שנשלחו: 520 פעם
תודות שהתקבלו: 1499 פעמים ב 986 הודעות

המשתמשים הרשומים מתחת שלחו תודה ל שים שלום על הודעה זו

הבא

חזור אל תמיכה טכנית - כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־51 אורחים