אורתודוכס כתב:אני מקבל כמויות דואר בכל יום חלקם עשרות מאותו איש קשר
איך אני ממיין אותם או שולח לתיקיה שאני מגדיר (עדיף)
אורתודוכס כתב:אני מקבל כמויות דואר בכל יום חלקם עשרות מאותו איש קשר
איך אני ממיין אותם או שולח לתיקיה שאני מגדיר (עדיף)
פרידה כתב:האם אפשר לעשות מסנן לאיש קשר שיעבור מיד לתווית שאני מגדיר לו?
לדוגמה: עשיתי תווית בשם "נתיב" ואני רוצה שכל ההודעות שלהם ילכו מיד לתווית מבלי שזה יופיע בכלל גם ב"דואר נכנס". אפשר?
תודה רבה!
מאיר-נתיב כתב:פרידה כתב:האם אפשר לעשות מסנן לאיש קשר שיעבור מיד לתווית שאני מגדיר לו?
לדוגמה: עשיתי תווית בשם "נתיב" ואני רוצה שכל ההודעות שלהם ילכו מיד לתווית מבלי שזה יופיע בכלל גם ב"דואר נכנס". אפשר?
תודה רבה!
אתה מדבר על אאוטלוק או על דפדפן?
פרידה כתב:מאיר-נתיב כתב:פרידה כתב:האם אפשר לעשות מסנן לאיש קשר שיעבור מיד לתווית שאני מגדיר לו?
תודה רבה!
אתה מדבר על אאוטלוק או על דפדפן?
ג'ימייל - גוגל כרום
מאיר-נתיב כתב:פרידה כתב:האם אפשר לעשות מסנן לאיש קשר שיעבור מיד לתווית שאני מגדיר לו?
תודה רבה!
סמן את המייל ספציפי שאתה רוצה לסנן (בקוביה בצד ימין)
עוד
סנן הודעות מסוג זה
המשך שם לפי ההוראות...
רמי כתב:אתה צריך לסמן סיווג קטגוריה יש שם קטגוריה "אישי"
רמי כתב:אתה צריך לסמן סיווג קטגוריה יש שם קטגוריה "אישי"
פרידה כתב:מאיר-נתיב כתב:פרידה כתב:האם אפשר לעשות מסנן לאיש קשר שיעבור מיד לתווית שאני מגדיר לו?
תודה רבה!
עוד
סנן הודעות מסוג זה
המשך שם לפי ההוראות...
מה עוד אני צריך לסמן שם, כדי שההודעה לא תופיע בכלל ב"דואר נכנס" אלא רק בתווית המיועדת?
תודה רבה!
ראש טוב כתב:פרידה כתב:מאיר-נתיב כתב:פרידה כתב:האם אפשר לעשות מסנן לאיש קשר שיעבור מיד לתווית שאני מגדיר לו?
תודה רבה!
עוד
סנן הודעות מסוג זה
המשך שם לפי ההוראות...
מה עוד אני צריך לסמן שם, כדי שההודעה לא תופיע בכלל ב"דואר נכנס" אלא רק בתווית המיועדת?
תודה רבה!
סמן בוי "דלג על תיבת הדואר הנכנס"
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים