מאיר-נתיב כתב:קרח כתב:לביא כתב:שונה הלכות מפיצים את הלוח שלהם מודפס ומאיר עיניים בבתי הכנסת, למה אתה צריך להדפיסו לבד?
כי אלי זה לא הגיע...
בעז"ה בזמן הקרוב (כפי שהובטח לי...) אעלה לכאן את הלוחות של שונה הלכות כבשנים שעברו.
BB1234 כתב:מאיר-נתיב כתב:קרח כתב:לביא כתב:שונה הלכות מפיצים את הלוח שלהם מודפס ומאיר עיניים בבתי הכנסת, למה אתה צריך להדפיסו לבד?
כי אלי זה לא הגיע...
בעז"ה בזמן הקרוב (כפי שהובטח לי...) אעלה לכאן את הלוחות של שונה הלכות כבשנים שעברו.
מאיר בבקשה תעלה לנו את הלוחות לשנה הבאה
תודה רבה בשם כולם
מאיר-נתיב כתב:BB1234 כתב:מאיר-נתיב כתב:קרח כתב:לביא כתב:שונה הלכות מפיצים את הלוח שלהם מודפס ומאיר עיניים בבתי הכנסת, למה אתה צריך להדפיסו לבד?
כי אלי זה לא הגיע...
תודה רבה בשם כולם
בעז"ה כשאקבל מיד אשלח!
סמוי כתב:יש למישהוא את התוכנה של "פוטו בוקס" לוח שנה עם אפשרויות להוספת תמונה וכיתוב? אשמח שתעלוהו הוא דחוף לי מאד
התוכנה חינמית העלות על ההדפסה
תודה
פתח תקווה 1 כתב:מאיר-נתיב כתב:BB1234 כתב:מאיר-נתיב כתב:קרח כתב:לביא כתב:שונה הלכות מפיצים את הלוח שלהם מודפס ומאיר עיניים בבתי הכנסת, למה אתה צריך להדפיסו לבד?
כי אלי זה לא הגיע...
תודה רבה בשם כולם
בעז"ה כשאקבל מיד אשלח!
בשם "מאיר נתיב"
ותודה רבה לו
הזמנים עברו הגהה 3 פעמים אבל אין האחריות של טעות בזמנים על שונה הלכות
לשימוש אישי ולא מסחרי
נ.ב. מה עם פתח תקווה? :evil: :evil: :evil: :evil:
פתח תקווה 1 כתב:מאיר-נתיב כתב:BB1234 כתב:מאיר-נתיב כתב:קרח כתב:לביא כתב:שונה הלכות מפיצים את הלוח שלהם מודפס ומאיר עיניים בבתי הכנסת, למה אתה צריך להדפיסו לבד?
כי אלי זה לא הגיע...
תודה רבה בשם כולם
בעז"ה כשאקבל מיד אשלח!
בשם "מאיר נתיב"
ותודה רבה לו
לשימוש אישי ולא מסחרי
סכנת הגיוס כתב:סמוי כתב:יש למישהוא את התוכנה של "פוטו בוקס" לוח שנה עם אפשרויות להוספת תמונה וכיתוב? אשמח שתעלוהו הוא דחוף לי מאד
התוכנה חינמית העלות על ההדפסה
תודה
הקפצה
איני יודע מה זה בדיוק פוטו בוקס אבל אני צריך פליז משהו דומה לפחות! בסיס של לערוך לוח שנה
BB1234 כתב:פתח תקווה 1 כתב:מאיר-נתיב כתב:BB1234 כתב:מאיר-נתיב כתב:קרח כתב:לביא כתב:שונה הלכות מפיצים את הלוח שלהם מודפס ומאיר עיניים בבתי הכנסת, למה אתה צריך להדפיסו לבד?
כי אלי זה לא הגיע...
תודה רבה בשם כולם
בעז"ה כשאקבל מיד אשלח!
בשם "מאיר נתיב"
ותודה רבה לו
לשימוש אישי ולא מסחרי
למה מאיר לא ששולח לבד?
האם אדון פתח תקווה מזכיר שלו?
פתח תקווה 1 כתב:BB1234 כתב:פתח תקווה 1 כתב:מאיר-נתיב כתב:BB1234 כתב:מאיר-נתיב כתב:[
למה מאיר לא ששולח לבד?
האם אדון פתח תקווה מזכיר שלו?
לא!!!!
רק עובד לפי שעות... :lol: :lol: :lol: :lol:
ועיין כאן...
קרח כתב:האם גם השנה נזכה להנות מהלוחות?
ישראלניו כתב:מה עם ערים נוספות במרכז?
מאיר-נתיב כתב:ב"ה אמש קיבלתי הכל.
בני ברק = תל אביב, רמת גן, פתח תקווה וכל ערי המרכז...
וכך הלאה.
תהנו...
dudi050 כתב:מאיר-נתיב כתב:ב"ה אמש קיבלתי הכל.
בני ברק = תל אביב, רמת גן, פתח תקווה וכל ערי המרכז...
וכך הלאה.
תהנו...
מאיר מה עם מודיעין עילית
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים