איש חסיד כתב:שתי השאלות האלו נשאלו בעבר בפורום, אם היית עושה חיפוש היית מוצא בקלות את התשובות.
היהודי הטוב כתב:איש חסיד כתב:שתי השאלות האלו נשאלו בעבר בפורום, אם היית עושה חיפוש היית מוצא בקלות את התשובות.
הוא נאמן לחתימה שלו...
שייק'ה כתב:היהודי הטוב כתב:איש חסיד כתב:שתי השאלות האלו נשאלו בעבר בפורום, אם היית עושה חיפוש היית מוצא בקלות את התשובות.
הוא נאמן לחתימה שלו...
תודה על המחמאה...
אתה נאמן לשם שלך...
ב. כן, בפעם הבאה שאתה סוגר חלון, תלחץ על שיפט בזמן שאתה סוגר את החלון, וסגור אותו בעזרת האיקס האדום למעלה.
יהודי פשוט כתב:לא. מה הקשר ליפא??
ועוד שאלה:
איך אני מעביר גם את הדואר היוצא מחשבון אחד לשני???
יהודי פשוט כתב:אני ממש ממש מצטער שאני מחזיר את הפורום, לנושא המקורי שלו.
אולי הייתי צריך לפתוח אשכול חדש...
אבל הייתי שמח אם כל החסידים והטובים שבינינו, יעזרו גם לי...
בזמן האחרון, המיילים כבר לא מועברים לחשבון ה-gmail שלי...
יש לי הודעה שאומרת שהשרת תפוס, או משהו בסגנון. (מצורפת תמונה)
מה אני יכול לעשות בנידון???
י
שייק'ה כתב:כעת בקשר לשאלה השניה שלי. כתב איש חסיד:ב. כן, בפעם הבאה שאתה סוגר חלון, תלחץ על שיפט בזמן שאתה סוגר את החלון, וסגור אותו בעזרת האיקס האדום למעלה.
מה לעשות? זה לא עוזר לי
היהודי הטוב כתב:שייק'ה כתב:כעת בקשר לשאלה השניה שלי. כתב איש חסיד:ב. כן, בפעם הבאה שאתה סוגר חלון, תלחץ על שיפט בזמן שאתה סוגר את החלון, וסגור אותו בעזרת האיקס האדום למעלה.
מה לעשות? זה לא עוזר לי
איזה אתרים ניסית? אם אתר הפורום, אכן זה לא פעיל. בעבר נכתב על כך באחד האשכולות. אך לא הצלחתי לחפש את זה, בגלל הבאג של מנוע החיפוש של נתיב - שאינו מאפשר לחפש מלים נפוצות מדי (גם על זה נכתב, אולם גם זאת אין לי אפשרות לחפש...).
יהודי פשוט כתב:ועוד שאלה:
איך אני מעביר גם את הדואר היוצא מחשבון אחד לשני???
שייק'ה כתב:היהודי הטוב כתב:איזה אתרים ניסית? אם אתר הפורום, אכן זה לא פעיל. בעבר נכתב על כך באחד האשכולות. אך לא הצלחתי לחפש את זה, בגלל הבאג של מנוע החיפוש של נתיב - שאינו מאפשר לחפש מלים נפוצות מדי (גם על זה נכתב, אולם גם זאת אין לי אפשרות לחפש...).
מה, כל אתר צריך לעשות את הפעולה בנפרד? מה שקרה אצלי זה שכל האתרים התחילו להיפתח בחלון קטן יותר. צריך להיות איזה פתרון קולקטיבי, לכאורה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים