היהודי הטוב כתב:נ.ב. לנוחות הלקוחות, מצ"ב קובץ של שם משתמש וסיסמה של תיבת הדוא"ל הכללית.[/color]
איש חסיד כתב:כתבת את הסיסמא על מצב אנגלית או עברית? למעשה הסיסמא היא עם T, ולא עם א'.
היהודי הטוב כתב:נ.ב. לנוחות הלקוחות, מצ"ב קובץ של שם משתמש וסיסמה של תיבת הדוא"ל הכללית.[/color]
בנן של קדושים כתב:ועד שאלה:
האם ע"י שליחת קבצים לתיבה הנ"ל כ"א יתוודע לכתובת שלי ? זה לא אומר שאיכפת לי אבל אם יש כאילו שאיכפת להם צריכים לקחת א"ז בחשבון.
בנן של קדושים כתב:היהודי הטוב כתב:נ.ב. לנוחות הלקוחות, מצ"ב קובץ של שם משתמש וסיסמה של תיבת הדוא"ל הכללית.[/color]
ניסיתי ליכנס לתיבה והוא לא נותן לי ???
היהודי הטוב כתב:כעת, כל מי שירצה לצרף לנו תוכנה נחמדה, אין לו אלא לשלוח אותה באמצעות "שלח אל" [או "העתק-הדבק"] אל "ג'ימייל דרייב" (GMail Drive).[/color]
צורבא מרבנן כתב:אין לי את הג'ימייל דרייב הנ"ל, אני לא יודע מה זה
צורבא מרבנן כתב:אין לי את הג'ימייל דרייב הנ"ל, אני לא יודע מה זה
בנן של קדושים כתב:היהודי הטוב כתב:כעת, כל מי שירצה לצרף לנו תוכנה נחמדה, אין לו אלא לשלוח אותה באמצעות "שלח אל" [או "העתק-הדבק"] אל "ג'ימייל דרייב" (GMail Drive).[/color]
נא להסביר ביתר דיוק איך מעבירים קבצים לתוך התיבה שלנו
היהודי הטוב כתב:איש חסיד! נכנסתי כעת לשם, ולא ראיתי את רשימת התוכנות שרשמת לנו כאן.
איש חסיד כתב:היהודי הטוב כתב:איש חסיד! נכנסתי כעת לשם, ולא ראיתי את רשימת התוכנות שרשמת לנו כאן.
ניסית כנראה לחפש אותה בגימייל דרייב שלך, אני לא שלחתי דרך הגימייל דרייב (התאכזבתי קשות, קובץ של 6 מגה בייט הוא שלח ב-12 דקות, זה הולך יותר מהר לשלוח מהתיבה שלי לשם), לכן זה לא מופיע בכונן. כנס לתיבה כמו כל פעם ותראה את הקבצים.
היהודי הטוב כתב:אין מה להסביר. האם מעולם לא שלחת קובץ ב"שלח אל" או האם לא העתקת קובץ מקתייה לתקייה? ובכן זה ההסבר. רק במקום לבחור למשל בתקיית "בנן של קדושים", בחר ב"שלח אל" את Gmail Drive. או אם בצעת "העתק" כנס כעת לגי'מיייל דרייב הנ"ל (ע"י כניסה עם הקשת שם משתמש וסיסמה), ובצע "הדבק". זה הכל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים