יושב אהלים כתב:הילד הקטן כתב:הדרך היחידה להוריד אותו היא להפעיל את המחשב במצב בטוח ואז ע"י תוכנת חיפוש טובה פשוט למחוק לו כל זכר ושריד ואם אתה יודע איך אז גם ברגסטרי תמחוק וגם ברשימת אתחול ואז חכניס את האונקי (במצב בטוח ותמחוק את הקובץ "זהירות לא להפעיל אותו ")
מנסיון הוא אלים במיוחד ורק ע"י הדרך שתארתי אפשר להתפטר ממנו
הרבה הצלחה אנא תעדכן כדי שנוכל לעזור הלאה
מי שיוכל להסביר לי מה זה נקרא להפעיל במצב בטוח אודה לו מאד
הוירוס הזה מסתובב אצלי במחשב ובאונקיי ואני לא מצליח למצוא ולמחוק אותו
אנא עזרו לי!
[קראתי כאן את כל האשכולות הקשורים ולא הבנתי מה עושים :( ].
יושב אהלים כתב:הילד הקטן כתב:הדרך היחידה להוריד אותו היא להפעיל את המחשב במצב בטוח ואז ע"י תוכנת חיפוש טובה פשוט למחוק לו כל זכר ושריד ואם אתה יודע איך אז גם ברגסטרי תמחוק וגם ברשימת אתחול ואז חכניס את האונקי (במצב בטוח ותמחוק את הקובץ "זהירות לא להפעיל אותו ")
אנא עזרו לי!
חד בדרא כתב:יושב אהלים כתב:הילד הקטן כתב:הדרך היחידה להוריד אותו היא להפעיל את המחשב במצב בטוח ואז ע"י תוכנת חיפוש טובה פשוט למחוק לו כל זכר ושריד ואם אתה יודע איך אז גם ברגסטרי תמחוק וגם ברשימת אתחול ואז חכניס את האונקי (במצב בטוח ותמחוק את הקובץ "זהירות לא להפעיל אותו ")
אנא עזרו לי!
כיום די מיותר להסתבך למחוק את הוירוס הזה בכל הצורות האלו, אם אפשר להיפטר ממנו כמו שמתפטרים מוירוסים אחרים, תוריד את התוכנה הזו - http://download.eset.com/special/eos-be ... er_heb.exe
מקווה שפתוח לך,
תריץ את זה במחשב ותן לו למחוק את כל הוירוסים שהוא ימצא, הכנס גם את האונקי הנגוע למחשב בעת הסריקה, מסתבר שאחרי פעולה זו [יכול לקחת מאוד הרבה זמן] הוירוס יימחק והדבר שיחיד שישאר בעיה זה שהקבצים מוסתרים, ואת זה מסדרים ברגע עם התוכנה של שי - download/file.php?id=26120
שים שלום כתב:אתה בטוח שזה מוחק לגמרי?
אני לא רוצה לסבך חברים עם כזה דיסקאונקי, ושל מי התוכנה הזאת?
שים שלום כתב:חד בדרא כתב:יושב אהלים כתב:הילד הקטן כתב:הדרך היחידה להוריד אותו היא להפעיל את המחשב במצב בטוח ואז ע"י תוכנת חיפוש טובה פשוט למחוק לו כל זכר ושריד ואם אתה יודע איך אז גם ברגסטרי תמחוק וגם ברשימת אתחול ואז חכניס את האונקי (במצב בטוח ותמחוק את הקובץ "זהירות לא להפעיל אותו ")
אנא עזרו לי!
כיום די מיותר להסתבך למחוק את הוירוס הזה בכל הצורות האלו, אם אפשר להיפטר ממנו כמו שמתפטרים מוירוסים אחרים, תוריד את התוכנה הזו - http://download.eset.com/special/eos-be ... er_heb.exe
מקווה שפתוח לך,
תריץ את זה במחשב ותן לו למחוק את כל הוירוסים שהוא ימצא, הכנס גם את האונקי הנגוע למחשב בעת הסריקה, מסתבר שאחרי פעולה זו [יכול לקחת מאוד הרבה זמן] הוירוס יימחק והדבר שיחיד שישאר בעיה זה שהקבצים מוסתרים, ואת זה מסדרים ברגע עם התוכנה של שי - download/file.php?id=26120
אתה בטוח שזה מוחק לגמרי?
אני לא רוצה לסבך חברים עם כזה דיסקאונקי, ושל מי התוכנה הזאת?
יושב אהלים כתב:הורדתי את התוכנה ונפתח לי חלון זה:
שממנו יש הגדרות של שרת הfroxsy
מה עושים?
MDS כתב:פיתרון עמרצי למתקשים
לפעמים בהקשה בחלונית החיפוש את התו . (נקודה) יופיעו קבצים מוסתרים (הרי כל קובץ מסתיים בנקודה..)
אריה ענק משער האריות כתב:MDS כתב:פיתרון עמרצי למתקשים
לפעמים בהקשה בחלונית החיפוש את התו . (נקודה) יופיעו קבצים מוסתרים (הרי כל קובץ מסתיים בנקודה..)
ולך תחפש מחט בערמת שחת...
אחת שאלתי כתב:אני צריך עזרה לגבי דיסק און קי שהקבצים והתיקיות בו נהיו "סינית" וכשאני מנסה לפתוח תיקיה הוא כותב מיקום הקובץ שאליו מפנה שגוי.
תודה,
אחת שאלתי כתב:כן, הרמתי פעמיים ועדיין לא זז כלום, הכל כתב סיני ואי אפשר לפתוח את התיקיות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים