ברצוני לערוך רשימת אנשי קשר באקסל אבל כשאני כותב את המס' נמחק לי הספרה 0 הראשון אני צריך להעלות את הקובץ אח"כ לתוכנה ששולחת הודעות קוליות כך שנחוץ לי שיהי' את כל המספרים.
תודה רבה
זה די דחוף אם אפשר לעזור בהקדם
BB1234 כתב:ברצוני לערוך רשימת אנשי קשר באקסל אבל כשאני כותב את המס' נמחק לי הספרה 0 הראשון אני צריך להעלות את הקובץ אח"כ לתוכנה ששולחת הודעות קוליות כך שנחוץ לי שיהי' את כל המספרים.
תודה רבה
חחח כתב:BB1234 כתב:ברצוני לערוך רשימת אנשי קשר באקסל אבל כשאני כותב את המס' נמחק לי הספרה 0 הראשון אני צריך להעלות את הקובץ אח"כ לתוכנה ששולחת הודעות קוליות כך שנחוץ לי שיהי' את כל המספרים.
תודה רבה
עיצוב תאים / מותאם אישית / תכתוב 000000000 לפי המתבקש לנייח 9 אפסים ולנייד 10 אפסים וזה יוסיף את ה0
אגב איזה חברה את שולח? כי אני גם שולח הרבה ולאחרונה נודע לי שלא צריך להוסיף את ה0 המערכת מוסיפה את זה לבד (אני משתמש בקול כשר)
פעלעד כתב:פעם 'מלך זקן וכסיל' העלה בפורום טיפ מועיל מאד לאקסל, כשרוצים לכתוב תאריך לא צריך להקליד את כל התאריך היומי, יש מקש או שניים שמקישים והתאריך של אותו יום עולה אוטומטית,
מישהו זוכר מה צריך להקיש?
אשדוד כתב:איך הופכים קובץ באקסס לקובץ שאפשר לעבוד עליו במשותף בו זמנית משני מחשבים? כמובן שהוא יהיה בתיקיה משותפת.
חזור אל טיפים מדריכים ועצות טובות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים